torsdag 28. november 2019

Stellebord med skuffer

Stellebord med skuffer

Ny katalog - mange nyheter! Sjekk ut den nye katalogen her. Få varene levert hjem. Valg av skuffer avhenger av en rekke elementer, som størrelse, budsjett med mer. Vi hjelper deg med å finne det riktige utstyret som passer ditt behov!


Stellebord med skuffer

Kjøp stellebord hos Trademax. Alltid lave priser og et stort utvalg! Vi har alt fra baby og opp til eldre barn. Leander Kommoden er et lekkert designmøbel med god plass.


Den har fire romslige skuffer , med soft-close og er utformet uten skarpe kanter - men med de fine og runde kanter som karakteriserer Leander. Våre stellebord har en komfortabel høyde og oppbevaring med skuffer og hyller lett tilgjengelig, slik at du får tak i det du trenger av bleier, salver, kluter og babyklær og samtidig alltid kan ha en trygg hånd. Sammenlign pris på stellebord.


Se beste pris fra over 5butikker. Ditt sted for alt du trenger til barnet! Når det gjelder varemerker, er våre stellebord fra merker du kjenner igjen og kan stole på. Et stellebord er en viktig investering for småbarnsforeldre. Her på Jollyroom har vi et kjempefint utvalg av stellebord i alle mulige varianter, alle sikre og gode og fra kvalitetsmerker som Troll, JLY, Basson Baby, BabyDan og mange fler.


For den aktive familien på farten anbefaler vi en stellekommode på hjul, da er det enkelt å ta med barnet inn i forskjellige rom i hjemmet, selv om dere er midt i et bleieskift. Felleskjøpet har et stort utvalg av skuffer fra flere merker, alt etter ditt behov! LIFETIME produkter Fint stellebord med hylle og skuffer. Matcher Lifetime sprinkelseng og juniorseng.


Smart og lekkert design! Eller stellekommoder med skuffer og badekar, med og uten hjul. For deg med liten plass finnes stellebord til å henge på veggen. Praktisk stellekommode med skuffer og låsbare hjul. Inkludert badebalje, stellematte og såpekopp.


Pent brukt Primi Sogni stellekommode med badekar selges. Stabilt stellebord fra BabyDan som ikke krever mye plass. Den har en praktisk hylle og skuff, slik at man kan ha det mest nødvendige i nærheten. Med skuffer og stort skap med hyller som rommer mye. En dobbelfunksjonell kommode som har stellebord på toppen, tre skuffer og et skap for smart oppbevaring av klær, bleier, vaskekluter og andre ting man trenger.


Stellebord med skuffer

Barnas Hus er en butikkjede spesialisert på utstyr og klær til alle barn i alderen fra og helt opp til år. Stellematte selges separat. Kampanje på mange utvalgte varer. Se de utvalgte varene her! Er usikker på hvilket stellebord vi skal gå for.


Vil ha et med skuffer. Innbiller meg at det er praktisk å ha kanter rundt toppen, men. Siden produktene er en stor del av barnas hverdag, er det viktig at produktene er trygg og tåler daglig bruk og slitasje. Vi (eller mannen) har akkurat laget stellebord av vår gamle malm kommode med fire skuffer. Snekret en topp som gjorde den enda større oppå, og dermed satte på materialer bakpå som vi kan feste i veggen.


Mykt, oppblåsbart og sammenleggbart stellebord er perfekt å ta med når du reiser eller når du skal bort på besøk. Bor du litt trangt, er disse modellene et bra alternativ ettersom de er lette å legge sammen og kan legges bort etter bruk. Flere av våre badebaljer kan også tas med på reisen ettersom de kan legges sammen. Velkommen til Nordens største sortiment med praktisk, sikkert og tidsbesparende babyutstyr online!


Her finner dere foreldre alt babyen trenger, det være seg et stellebord , en trappegrin babycall, stellematte, lekegrin smekker, barneservise, en matstol eller en bæresele.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg