mandag 11. november 2019

Dikt om besteforeldre

Trenger du et godt sitat? Dikt om bestefar – av 20. Jeg vil så gjerne at du skal vite, hvor heldig jeg føler jeg er, som har en bestefar så omsorgsfull, når jeg trenger deg er du alltid der. DIKT OM ET DIKT Av Arild Nyquist Jeg er litt redd Jeg står her i mørket og venter.


Jeg tror jeg går inn til bestemor, jeg.

Hun har så gamle, vakre øyne. Og et stort, bløtt fang å sitte på. Og armer som holder tett rundt meg. BESTEMOR Jeg går inn til bestemor. Bare lurte på om noen hadde eller viste om noen fine besteforeldre dikt.


Tenkte å skrive et lite dikt i en fotobok som er til besteforeldre som julegave. Noen som har dikt om besteforeldre ? Fellesforum › Anonymforum – Skravle Bufret 31.

En bestefar er trygg og god. Han tar deg med til fortiden. Han oppmuntrer og trøster deg. Spesielt barn har ikke særlig mye filter (heldigvis) når de snakker ut. En gjeng 8-åringer ble bedt om å beskrive besteforeldre.


Svarene deres er både hysteriske, rørende og tankevekkende. I stedet liker de andre sine! Besteforeldre har ikke egne barn. En sønn er FORTIDEN, fylt av minner om barneår med lek og skøy.


Om bestevenner og små venner om noe alvor og mye gøy. Hver dag erobres, han er jo rede og veien fører han dit han vil. For deg som bare ønsker et lite dikt til å ha på et dåpskort, har vi laget en liten samling dikt her. Slike små dåpsdikt kan også være en del av en dåpstale, eller en fadder eller bestemor kan lese et dikt i stedet for å holde en tale.


En indianer satt og snakket med sitt barnebarn. Han sa: I alle mennesker bor det to ulver som sloss. Lyrikk besteforeldre.

Her har du et utvalg av dikt om besteforeldre eller bestemødre dedikert til barna kan lese høyt, huske og resitere etter familie. Min bestefar i Guiainfantil. Her er noe av det disse 11-åringene hadde å fortelle. Barnebarna - livets dessert.


Nærkontakt mellom besteforeldre og barnebarn er viktigere enn noen gang. I en hverdag hvor alt går fryktelig fort, har besteforeldre en helt spesiell evne til å få. Selv om du velger å la en annen lese diktet opp for deg, vil det likevel bli stående som ditt bidrag til festen.


Jeg anbefaler at du skriver en liten innledning til diktet , og på Munter. Med nr ble det bare sagt på tlf for vi hadde mistet gagnger og var i prøveperiode hele tiden, så de spurte med jevne mellomrom om hvordan det gikk. Denne gangen vet de ingenting, så vi kommer til å fortelle det om uker. Finnes det noe dikt om hva et tantebarn er også?


Det var stor suksess.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg