torsdag 21. november 2019

Raske rundstykker uten heving

Lettvinte og raske rundstykker uten heving oppskrift med kalorier, allergener og pris. Hvis du har lyst på ferske rundstykker på under halvtimen, er disse ypperlige. Hva med å lage disse til frokost og i tillegg ta med et par på skolen? I Storbritannia finner du scones i mange variasjoner, også søte varianter. Enkle rundstykker som ikke krever heving.


Disse minner litt om scones, men er ikke søte. Bland gjerne inn litt sesam- eller solsikkefrø i deigen. Bland det tørre sammen, men spar på litt av melet. Kna inn smøret i blandingen.


Lyst til å lage noen raske , enkle rundstykker etter skolen? Her har vi brukt samme deig som man bruker til pinnebrød og stekt dem i ovnen. Det blir nesten som scones, og smaker aller best når de er ferske og varme. I denne oppskriften gir porsjoner rundstykker. God fredag alle sammen!


Raske rundstykker uten heving

Helga er like rundt hjørnet, så derfor vil eg dele oppskrift på nokre supre havrerundstykker som kan passe til helgefrukosten. Desse er heilt topp på fleire måter – du rører berre sammen deiga, slipper elting og heving , og på ca. Raske rundstykker uten heving.


Julefrokost blir ikke det samme uten hjemmebakst, og jeg pleier alltid hjelpe til med bake. Rask Rock Grove rundstykker uten heving Rocka Mat Oppskrift. At vi skal spise godt grovt brød kan ikke sies for ofte og grove rundstykker er noe av det beste du kan servere til frokost. Det er mye mere delikat å skjære gjennom et sprøtt varmt rundstykke enn en kjedelig grovbrødskive, det er bare å innrømme, uten at det skal være til noen forkleining for brødskiven.


Jeg gikk ut en tur under foerste heving , saa de stod til heving i en time, ikke bare minutter. De fikk ogsaa en halvtime under toerkle etter at de var delt opp og paa stekebrettet, og sprakk i alle retninger under heving. Saa mer ut som Kaiser Semler enn perfekte rundstykker.


Ogsaa ble de ikke stoerre under steking i det hele tatt. Del i emner og trill til runde rundstykker. Smør en langpanne med et godt lag smeltet smør og legg rundstykkene på rekke og rad.


Pensle med vann eller egg om du vil spandere ett. Strø over ønsket frø. Det enkle er ofte det beste sies det, og jammen har de rett! Enklere rundstykker skal du lete lenger, og jeg må ærlig innrømme at det kommer til å bli flere av denne varianten fremover. At det er rask og enkel brødmat som ikke behøver heving eller elting, gjør at proteinrundstykker bør bli et fast innslag i alles matpakke!


Her har du samme varianten, berre forma til rundstykker istedenfor #128578; Saftige, smakfulle rundstykker som verken trenger elting eller heving , med næringsrike ingredienser du finner på dagligvarebutikken. Rør sammen deiga, form til rundstykker og steik til dei er gylne. Mangler du glutenfritt brød til morgendagens matpakker? Fortvil ikke, denne deigen lager du på – – 3. Den må selvfølgelig heve en stun men selve rundstykkene går det veldig fort å lage. Du kan bytte ut dl av vannet med melk om du ønsker det, og du kan gjerne bytte ut deler av det lyse melet med et grovere mel.


Raske rundstykker uten heving

Prøv deg frem med litt havregryn og malte nøtter eventuelt. Vi snakker her om eltefrie rundstykker. Det innebærer at du rører sammen en enkel deig (ingen elting altså) kvelden før som er klar for steking dagene etter (fortsatt uten elting). Her kommer en oppskrift på nydelige grove rundstykker perfekt rundt frokostbordet. Det er lite som gir meg så helgefølelse som ferske rundstykker til frokost eller lunsj.


Disse rundstykkene går kjapt å lage, og hvis du er veldig tidlig oppe med minstemann i familien, kan du rekke å ha de klare til resten av gjengen er våkne og det er tid for frokost. Slik lager du rundstykker uten egg og melk. Smuldre gjæren i en bolle, hell over olje og salt.


Varm vannet til det er grader, og ha over i bollen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg