fredag 22. november 2019

Overnatting abra havn

Reserver Overnatting i Havn. Bekreftelsen kommer med en gang. Kjapt og lekende lett å booke med. Enkel og trygg nettbooking. Les ærlige gjesteomtaler – book nå!

Super Overnatting med halvpensjon. Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Tilbu anmeldelser, sammenligning. Se tilbud og anmeldelser fra ekte reisende.


Kan bookes for helger (lørdag og søndag morgen) fra påske t. Prisen varierer utifra sesong. Du tror det ikke før du ser det! Det er ikke noe problem å komme seg opp av køya når Den Sorte Dame seiler inn og du vekkes av Kaptein Sabeltann sine menn – og kvinner!

Fem av kåkene har handikapbad. Fra kr 2per person for de rimeligste sjørøverkåkene. Leiligheten har plass til opptil personer på sovesofa i stuen.


Vår åring hadde det helt topp på overnatting i abra havn ! Dermed hadde vi voksne det bra også. Gode senger, bra utvalg i frokostbuffet, både for liten og stor, deilig at man kan bestille pizza på døra til rommet:) Eneste vi savnet var en båt som gikk mellom Abra havn og Kaptein Sabetanns verden, som man kunne sitte på med. Landsbyen eies og driftes av Dyreparken-konsernet, og består av til sammen 1leiligheter som gjester kan få leie når Kaptein Sabeltann og hans menn er på tokt. Vi valgte å dele en leilighet med senger.


Selv om overnattingen er noe dyrere enn ved de andre alternative hoteller vil jeg på det sterkeste anbefale dette. Dine innspill om mobil-plattformen er videresendt til vår it-avdeling. Finn den perfekte overnatting med halvpensjon. Flere hotellvalg, de beste hotellprisene, pålitelig.


Nå opptil rabatt. Hvordan gjør vi det med parkering? Renhold tar vi absolutt på alvor, og selv om det er en sjørøverkåk man bor i, skal renholdet være på stell.


Da er det også ulike aktiviteter.

Barna kan delta på fortellerstun prøve seg på ildprøveplassen med tautrekking og klatring eller gå på skattejakt. Overnatting abra havn. Hva med bo i Kaptein Sabeltanns suite?


Bestilling overnatting (A-kort) skjer på samme sted som påmelding til turneringen. Dere velger antall A-kort tilsvarende antall personer som skal overnatte. Dette feirer vi med en aldri så liten konkurranse. Du kan vinne overnatting for personer på påskeaften, inkludert kveldssafari i Dyreparken.


Veldig gjennomført. Fine lekeområder for ungene, den sorte dame kommer inn ca 08. Kommer tilbake rundt 18. Abra Havn , Kristiansand Sør, Norway.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg