mandag 11. november 2019

Hjemmelaget kalender

Flere formater og papirkvaliteter. Få kontroll over familiens alle aktiviteter med en kalender med ukenummer. Kalender i stående format. Personliggjør din fotokalender.


Velg design og legg til dine egne bilder!

Et bredt utvalg av design, oppsett og alternativer for tilpasning. Lage kalenderen min! Norges fremste leverandør av papirbaserte kalendere. Sjekk ut utvalget vårt i dag.


En vegghengt kalender skaper kriblende nysgjerrighet i hele advents­tiden. Fyll den med søte, små pakker til barna eller hyggelige kort og hilsener til en voksen. Finn din favoritt nå.

Innpakningen trenger ikke være så iøynefallende for å skape julestemning, stikk heller en grankvist ned i et par av lommene. En hjemmelaget kalender har ikke noe med trykkede bilder, lim og sakser å gjøre. Derimot gjør du alt på nettet, og du får inspirerende hjelp fra vårt brukervennlige fotoprogram som er helt gratis.


Programmet byr på uante muligheter for hjemmelagde kalendere , fotobøker og andre fotoprodukter du kan lage med dine egne bilder. Det er enkelt å lage en kalender , bare velg et design, legg til bilder og merk av viktige datoer. Vistaprint har et utvalg av stiler å velge fra for å lage en personlig kalender. Med en hjemmelaget julekalender kan adventstiden starte for fullt – få tips og ideer her på hvordan du lager fine kalendere selv. Månedskalenderen kan fås i flere størrelser og oppsett, alt etter hva du selv behøver.


Tilpasningsmulighetene er mange, og den vil dermed passe godt inn i de aller fleste. Strikker, spenner, hårbøyler, små neglelakk. Apotekene har masse søte smågaver.


Kjøp en box med Lego eller Duplo (feks bondegård eller hus) og gi en del hver dag, så har hun en flott gave til jul :-) nevøen min digget det i fjor! Legokalender er favoritten her i huset, alternatativt Playmobil. Har du lyst til å lage egen kalender ? Hos fotoknudsen kan du lage fotokalender selv, med personlige bilder.

Hvilke bilder du velger, er opp til deg. Legokloss- kalender Disse legoklossene er strengt tatt ikke ekte legoklosser. De er laget av papp og mosegummi, og utgangspunktet er en mal som kan lastes ned gratis på denne nettsiden. Selv har jeg laget flere type kalendere opp gjennom årene, sier Silje Sandmæl, småbarnsmor og. Gren- kalender Kutt til en passelig gren som du henger i taket.


Pakk inn små pakker i gull- og sølvpapir. Dater pakkene og heng dem på grenen. Grenen kan pyntes med små elektriske lys og små nisser. Pepper-kaker Bak pepperkaker som pyntes med melis. Datoen tegnes også på med melis.


Heng pepperkakene i en rød snor. Adventskalender, julekalender, aktivitetskalender, pakkekalender – en kalender i førjulstiden slår nesten alltid an! Enten det er et barn eller en voksen som er mottaker. Du som er innom og leser dette har kanskje tenkt å glede noen med daglige oppmerksomheter, og til deg har vi samlet et fint knippe kalendere til inspirasjon! Enten du trenger en på jobb eller bare ønsker å organisere dagene, er det ikke noe som slår den enkle kalenderen.


Og i stedet for en generisk kalender , kan du designe en personlig kalender til hjemmet eller arbeidsplassen. Med Canvas utvalg av kalendermaler og våre redigeringsverktøy, kan du lage en perfekt og unik kalender på kort tid. Hva med å ta et steg tilbake i julestria, og sette av et par timer til å lage en helt egen, hjemmelaget julekalender?


Det er både enkelt, morsomt, billig – og den koselige julestemningen får du på kjøpet. Julekalendere: Hjemmelaget pakkekalender til kjæresten - tips! Det kan også være lurt er å dele en adventskalender.


Da kjøper dere gaver til hverandre og pakker opp annenhver dag. Hva med å lage julekalenderen der du klargjør alt som må gjøres før jul. Det går også an å involvere barna i forberedelsene til jul! Mange har gått over til å bruke elektroniske kalendere , men samtidig ligger det noe fint i det å skrive ned gjøremål og hendelser på papiret.


En fysisk kalender innebærer dessuten at du ikke trenger bekymre deg for at viktige gjøremål skal forsvinne den dagen telefonen går i stykker. Hos smartphoto kan du lage personlige fotokalendere og fotoalmanakker med dine egne bilder, slik at. Nå kan du få i pose og sekk! Både en kalender til avtalene dine og flotte bilder du har tatt selv.


Den Gregorianske kalender har derfor 3dager, pluss skuddår hvert 4. Det er du som vet hva som er romantisk for dere – men her er et lite knippe forslag: Stearinlys til mørke kvelder.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg