torsdag 28. november 2019

Sunn kjeks oppskrift

Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Se våre beste oppskrifter på nett. Velkommen til MENY. Si JA til stort utvalg. La våre oppskrifter inspirere deg!

Sunn Dessert er en nettside som fokuserer på sunne desserter, kaker og snacks. Overvekt har blitt et økende problem i samfunnet de senere årene, men hvorfor skal det gå ut over desserten? Hvorfor skal høydepunktet i måltidet lide for at man ellers bruker usunne ingredienser? Ja, jeg ønsker å motta nyhetsbrev med matinspirasjon og tips om en sunn livsstil.


Se flere oppskrifter på kjeks her. Vi prøver ut nye retter og omarbeider andre for å finne det rette forholdet slik at sunnhet står i fokus. Vi håper at du har glede av siden og finner en sunn dessert eller flere som du kan servere.


Om ikke hver dag, så i hvert fall som en god avslutning på helgemåltidene og.

Start uka med en sunn og digg 2-retters! Det skal litt til å rive seg løs fra spisemønster og etablerte uvaner, derfor mener Cain at det må gjøres enkelt dersom man skal klare å gjennomføre forandringer. Jeg har bakt og samlet kakeoppskrifter hele livet. Her på Det søte liv viser jeg deg samlingen min med bakst og deilige kaker i alle slags varianter, lekker konfekt og nydelige desserter.


Alt er testet ut, bakt og smakt av meg. Alle oppskriftene er garantert gode og enkle å få til. Har du overmodne bananer som burde brukes?


Eg har mange oppskrifter med bananer i arkivet, og idag kommer enda en. Her er en oppskrift på gode kjeks som passer utmerket til både søte og salte oster. Vi svarer på spørsmålene dine, og tar i mot kommentarer og forslag. Se hele utvalget eller les våre oppskrifter her.


Alltid rask levering. Oppskriften er lett å følge og ikke lenge etter har du en full boks med smakfulle havrekjeks. Lag dine egne havrekjeks. Du kan bruke peanøttsmør til mer enn kun på brødskiven.


Disse kjeksene lager du på kun minutter og de smaker helt nydelig!

Unn deg noe ekstra godt i hverdagen eller som helgekos. Ingredienser: (ca.kjeks ) dl størknet ekologisk kokosolje beregnet til bakst dl honning 1g peanøttsmør egg ts vaniljepulver 2. En klype salt ½ ts natron ½ ts. Det finnes utallige varianter som du kan erstatte søtsakene med.


Vi har samlet et knippe sunne oppskrifter du kan kose deg med i helgen eller i hverdagen. Trykk ut til runde eller firkantede kjeks , og legg dem på bakepapir på stekeplate. Stek kjeksen midt i ovnen ved 180º i 7-minutter til de er gylne og sprø. Avkjøl kjeksene på rist, og oppbevar dem i tett boks.


Hjemmelagde havrekjeks er helt nydelig og perfekt å unne seg til kveldskosen, med litt brunost eller annen god ost på. Mange har den også som et fast innslag i julebaksten. Husk å la deigen stå kaldt en god stun gjerne natten over, slik at den blir enklere å kjevle ut.


Oppskrift på enkel kjeks du kan lage selv Enkel kjeks du kan lage selv Det er på tide å kose seg med smulene. ENKLE KJEKS : Kos deg med noen enkle, fine kjeks. Ah, det har fortsatt ikke gått helt opp for meg at jeg faktisk skal gi ut BOK!


Min helt egne bok med mine tekster, tanker, oppskrifter og bilder. En drøm har gått i oppfyllelse! Det er rart hvordan ting bare dukker opp når du minst aner det. Lite visste jeg om bokverden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg