torsdag 14. november 2019

Oppskrift på kanelsnurrer

Se våre beste oppskrifter på nett. Velkommen til MENY. Si JA til stort utvalg. La våre oppskrifter inspirere deg! Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Endelig en rynkekrem som virker.


Oppskrift på kanelsnurrer

Vi har verdens beste oppskrift på saftige og gode kanelsnurrer. Denne gode gjærbaksten kalles også kanelboller, kanelknuter eller kanel i svingene. Svenskene elsker kanelboller så mye at de til og med feirer kanelbollens dag. Kjøpte boka di for litt siden, og har akkurat prøvd oppskriften på kanelsnurrer.


Sist jeg bakte, måtte brødet deles med stikksag! Kan med hånden på hjertet si at det er første gang jeg har lykkes med gjærbaks, så tusen, tusen takk! Fyll de saftige bollene med smaken av kanel og sukker.


Disse hjemmebakte bollene egner seg også veldig godt til å fryse ned. Dermed har du noe godt på lur dersom du skulle få overraskende besøk. Smelt smør, tilsett melk og varm til 37º.


Bryt gjæren i biter i en bakebolle. Hell på melk og rør til gjæren er oppløst. Tilsett sukker, kardemomme og mel. Elt deigen sammen til den blir smidig.


Dekk til og la den heve til dobbel størrelse, ca. Oppskrift på kanelsnurrer. Kanelsnurrer er jo bare ufattelig godt!


Disse kanelsnurrene er ganske enkelt avsindig gode – spesielt når de serveres nybakte rett ut av ovnen. Strø mel på benken og kna deigen i et par minutter. Fordel halvparten av blandingen utover halve rektangelet og brett den usmurte delen over.


Oppskrift på kanelsnurrer

Skjær strimler på ca. Det er viktig at endene blir liggende under på stekebrettet. Perfekt nå i ferien! Dette er en stor oppskrift. Den gir brett med kanelsnurrer.


Men det er verdt det å lage så mange, for de er kjempegode å fryse! Kjært barn har mange navn! Er det en ting som er sikkert så er det at få ting slår duften av dette nybakte bakverket som fyller rommet. Følger du denne oppskriften får du et luftig og saftig resultat.


Det finnes alltid en grunn til å fylle hjemmet med duften av nybakte kanelboller! Jeg liker å lage mine store og myke, og for å få til det, bruker jeg den samme bolledeigen som jeg bruker for å lage verdens beste boller. Jeg fyller bollene med masse smør, sukker og kanel, og jeg kaller dem verdens beste kanelboller! Kanelknuter, kanelsnurrer , kanelboller eller kanel i svingene, kjært barn har mange navn.


Topp dem gjerne med perlesukker eller melis, så blir de ekstra søte og gode. Ta deigen opp på melet bakepapir. Trykk den utover med en melet hånd. Legg deigen på papiret 10–minutter i fryseren. Ta ut og kjevle d­eigen til et rektangel, ca.


Oppskrift på kanelsnurrer

Strikking, DIY, oppskrifter , smarte tips. Foto: Fru Timian Ikke glem å kose deg i julestria. Smør smøret på deigen og strø sukker og kanel jevnt utover. Gni med hånden så det blandes godt.


Kjevle ut dette til en leiv på ­cirka X 50–cm. Del leiven i strimler på tvers. Nå har jeg fryseren full av kanelboller, så når det kommer gjester på besøk så er det enkelt å tine dem opp. Og husk at det er VELDIG viktig at du elter deigen lenge nok. Kanelboller, kanelsnurrer , skillingsboller, alle er de myke og søte boller med fyll av kanel, smør og sukker.


I denne oppskriften bruker vi brunt sukker, og topper bollene med melis. Navnet kommer av at bollene i sin tid kostet én skilling per stykk. Disse bollene har i mange år vært noen av de mest populære oppskriftene på mine nettsider. I Bergen arrangeres det hvert år Skillingsbollens dag. Bland sammen smør, sukker og kanel, og smør et jevnt lag på bolledeigen.


Pass på at alt smøret er eltet godt inn i deigen. Les også: Enda en hemmelighet fra Lom Bakeri avslørt. Verdens beste julesnurrer kan spises hele året!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg