onsdag 20. november 2019

Hvordan lager man muffins

Hvordan lager man muffins

Størst er variasjonen for søte muffins. Man kan også tilsette bær eller sjokoladebiter i røren. Finn riktige cupcakes-former.


Halve poenget når du lager cupcakes, er å få dem til å se delikate og estetiske ut. Da er selve formene viktig. Barnas favorittmuffins – perfekt til barnebursdag! Av denne oppskriften blir det muffins.


Og alle liker muffins , det er plent umulig å ikke like det. De har en lett og god smak som selv den mest kresne liker. Og så kan de være morsomme å se på med pynt av all slags ting. På den annen side kan man spørre seg om hvor sterk glasuren behøver å være? Dersom du skal lime ting sammen, kan det være et poeng.


Hvordan lager man muffins

Ellers er det hipp som happ. Melisglasuren uten egg er derimot selvsagt et godt valg om noen som skal spise glasuren, er allergisk mot egg. Sett muffinsformene på stekeplate eller bruk muffinsplate og fyll i deigen, nesten fulle former. Stek små muffins midt i ovnen til de er gylne, ca. Avkjøl før du har på toppingen.


Håper at de som kommer over denne oppskriften lager den, det er verdt det. De kan enten serveres som de er eller pyntes med et lite melisdryss. Dermed får sjokolademuffinsene straks preg av å være litt eksklusive. Oppskriften gir stk. Denne grunnoppskriften på lyse muffins er superenkel å følge.


Fikk stk – det kommer virkelig an på hvordan muffinsformene er formet og hva slags størrelse de har. De er rask og enkel å bake, og blir gode i tillegg. Helle tar tak i internettfenomenet Piñata muffins.


Det ble enda bedre. Her får du tips til hvordan du skal lage det og. Personlig foretrekker jeg kaker over blomster, men her får man på mange måter begge deler. Lag lyse muffins som er perfekt for bursdagsselskap eller som 17.


Hvordan lager man muffins

Disse store muffinsene er både saftige og gode. Pynt med melisglasur. Minimuffins som de minste lager selv. Lapper er en norsk rørebasert kake som minner litt om amerikanske pannekaker i konsistens og i fasong.


Jeg ville fryst dem uten glasur og hatt på glasur den dagen de skal brukes. Muffins hører med når det er barnebursdag!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg