onsdag 27. november 2019

Lukt fra vaskemaskin

Direkte fra eget lager til lavpris. Fri retur i dager. Stort utvalg og lynrask levering. Ta vare på vaskemaskinen.


Lukt fra vaskemaskin

Kommunikasjonssjef i Bosch og Siemens Hvitevarer, Katrin Ohlander, forklarer til bonytt. Skal du bli kvitt lukten kan du starte med det du har i kjøkkenskapet. Eddik kan faktisk fjerne lukten fra vaskemaskinen , kjør en runde på høy temperatur, uten klær.


Les også: Fem av elleve maskiner vasket på for lav temperatur. Sjekk også fuktfellene. Tips mot vond lukt i vaskemaskin.


Luft ut av trommelen etter at du har kjørt en vask slik at fuktigheten forsvinner. Ikke la ferdigvasket tøy bli liggende inne i trommelen – da kan vond lukt utvikle seg. Kjør regelmessig en vask på høy temperatur for å forebygge vond lukt.


Vi ser på de nyere maskinene at mange vasker på og grader i høyere grad. Før vasket folk mer på 6 og grader, sier Stian Normann-Arvesen, produktsjef i Miele. Og lave temperaturer er grunnen til at flere opplever at vaskemaskinen lukter vondt. Hvordan fjerne sur lukt fra vaskemaskin.


Lukt fra vaskemaskin

Har prøvd sånn pulver for å rense maskinen, men den synes jeg ikke virker. Hver gang jeg vasker klær nå, lukter klærne surt. Min vaskemaskin har over lengre tid nå ikke oppført seg tilfredsstillende.


Litt vanskelig å forklare lukta. Da blir det en litt ekkel lukt i klærne og de må vaskes på nytt. Lett å fjerne støv og hår fra husdyr. Noen ganger vasker jeg tøyet rent, men det er fortsatt fullt av hår og støv som tar en evighet å fjerne etterpå. Etter tørking er det mye lettere å bli kvitt uønskede hår og støv som sitter fast i klærne, hvis du har hatt litt eddik i vaskemaskinen.


Lukt fra vaskemaskin

En løsning på vond lukt i oppvaskmaskinen er å rense filteret. Her samles det opp matrester over ti og etterhvert kan dette begynne å lukte. Jeg tømmer filteret en gang i uken. Filteret finner du i bunnen av maskinen og består normalt av tre deler du kan ta fra.


Sitter det i en litt sur lukt , kanskje? Men heldigvis kan du fikse problemet ganske enkelt. Hvorfor stinker det? Først litt info om selve stanken. Det er jo ikke så stas.


Lukt fra vaskemaskin

Den kommer av at det bygger seg opp rester av såpe, tøymykner, fett og skitt i maskinen. Se alle tilbud og kjøp nå! Hos Elkjøp kan du bestille på nett og hente dine produkter i nærmeste butikk! Se ukens kampanjeprodukter her. Har du problemer med at vaskemaskinen lukter ? Vaskemaskiner, kjøleskap, tørketrommel, komfyr, integrerte hvitevarer mm.


Eller at nyvasket tøy lukter surt eller muggent? I denne videoen viser vi deg hvordan du fjerner vond lukt fra vaskemaskinen , og vi gir også tips om. Utfør en °C vedlikeholdsvask ved hjelp av vaskemaskinens rengjøringsmiddel for å unngå ubehagelige lukter og merker rundt døren.


For detaljert prosedyre, se brukerhåndboken levert med apparatet ditt. Vi anbefaler spesialiserte vaskemidler som er tilgjengelige fra Webshoppen vår. Hva kan man gjøre hvis vaskemaskinen lukter vondt og lukten smitter over på klærne?


Vasker du kun på grader eller lavere kan oppsamling av fett, avleiringer, smuss og bakterier skape vond lukt , ifølge Elisabet Høye, forbrukerjournalist som har skrevet vaskeboken Ren Glede. Lukt fra vaskemaskin ? Slik forebygger du sur lukt i vaskemaskinen – For å unngå sur lukt bør man være bevisst på å kjøre en graders vask cirka én gang i uken, gjerne med håndklær og sengetøy, sier Malin Skaar. Husk også på å la lukten stå åpen når du ikke vasker klær. Har ikke hatt lukt nå på over en uke.


Fylte på vann og la litt olje på toppen så det ikke tørker ut så fort, og har ikke vært lukt der siden. Men denne kommer altså fra røret der vaskemaskin er koblet på. Synes vaskemaskina mi lukter skikkelig drit der den står tom og uten vask i. VEt det er et filter nede foran, dette drar jeg ut med jevne mellomrom og rengjør, men synes ikke det hjelper.


HAr prøvd å kjøre et vaskeprogram på maks varme uten klær for å rense ssytemet uten at det hjelper dærlig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg