fredag 8. november 2019

Magesmerter venstre side nede

Bekijk het ruime aanbod op TUI. Vertrek dicht bij huis! Se våre reiser til Side her. Bestill din drømmeferie på ving. Som tidligere nevnt skyldes dette det meste av tiden luft i magen.


Men fordi denne delen av kroppen også inneholder bukspyttkjertelen, magesekken, venstre nyre og leveren, er dette noe du rett og slett ikke kan ignorere. Magesmerter kan arte seg på forskjellig vis. De kan være murrende, verkende, skjærende eller stikkende, alt avhengig av årsak. Smertene er ofte ledsaget av andre symptomer fra fordøyelseskanalen, som kvalme, oppkast eller endret avføring.


Veldig mange mennesker sliter med hyppige magesmerter grunnet en dårlig fungerende tarm. Forstoppelse kan være årsaken til smerter. Er smertene lokalisert ved navlen, eller lenger ned i magen, på høyre eller venstre side , har det gjerne med tarmen og gjøre, sier hun. Smertene kan også forårsakes av ekstraabdominal patologi (refererte smerter).


Smerter på venstre side tyder vanligvis på at venstre nyre er berørt. Når dette er årsaken, smerte på venstre side av magen bevege seg inn mot midten av magen i løpet av noen få timer, noe som skaper mage ømhet eller sårhet. Det er viktig å få en person med disse symptomene til legevakten umiddelbart for behandling. Legekontoret er selvfølgelig stengt i dag. Smertene er der konstant og noen ganger kommer det tak som jeg må puste meg igjennom.


Om natten våkner jeg mange ganger fordi jeg får smerter når jeg snur meg. Om morgenen kommer jeg m. MAGESMERTER HØYRE SIDE , LANGT NEDE ­hei jeg er en dame på år. For en uke siden fikk jeg kraftige magesmerter i høyre side , stikkende, murrende og svært vonde. Jeg har det fremdeles. Tar paraseth vanlig 5mg som ikke tar smertene helt.


Det kommer og går, helt uavhengig av hva jeg spiser og gjør. Det har nok vedvart i to mnd nå. Vært hos lege flere ganger, og ble sendt til urolog da jeg følte smertene kunne komme fra bitestiklene.


For eksempel ved forstoppelse og luft i magen. Smerter nederst i magen: Kan være tegn på en gynekologiske tilstand hos kvinner. Det kan være smerter nede i magen på den ene eller på begge sider.


I begynnelsen var det ikke smertefullt, men snarere en slags dunkende tilstedeværelse som jeg da antok kunne være en strekk i muskulaturen. Idag når jeg stod opp fikk jeg plutselig voldsomt vondt i siden av magen på venstre side. Dette er altså i eggstokk området (tror jeg).


Smerte er sylskarpe og føles som om noe revner eller blir dratt i. Men i dag tidlig fikk jeg et ekstremt stikk og intens smerte da jeg bøyde meg ned for å knyte skoene mine, og disse smertene har kommet med jevne mellomrom i hele dag, helt til nå hvor jeg har dem stortsett hele tiden. Har vondt på venstre side for navlen min og nedover. Lurer på om det er noen andre som har opplevd dette. Det er ikke samme type smerte som jeg får når jeg reiser meg eller vrir meg litt fort og jeg føler at senene som holder livmoren strekker seg. Det er mer et stikk som kommer langt nede på venstre side og som noen ganger sender litt ilinger oppover mot undersiden av brystet.


De fleste av oss opplever magesmerter fra tid til annen. Når det er sagt, så er det jo veldig vanlig å ha vondt i magen, både på høyre og venstre side. Vi skiller vanligvis mellom akutte og kroniske magesmerter. Alle som opplever akutt innsettende sterke smerter – enten fra brystet eller buken – bør raskt oppsøke lege for å avklare årsaken, sier Jørgen Valeur, lege og ph.


Klinikk for Medisin ved Lovisenberg Diakonale Sykehus. Bruk av smertestillende kan gi kortsiktig lindring. Merk: Barn kan oppleve magesmerter fra å spise for mye eller spise krydret mat. Disse er ofte de viktigste årsakene til magesmerter hos barn. Hvis smerter i nedre venstre side av ryggen er spesielt alvorlig, kan det være en indikasjon på en herniated eller sprukket disc.


Alongside de vanligste årsakene nevnt ovenfor, kan smerter nede på venstre side av ryggen like godt være en innstramming av sacroiliac felles, rygg ledd og rumpe.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg