mandag 21. desember 2015

Ullpysj barn

Vi starter vårt vintersalg med opptil på sports- og turtøy. Se bestselgere og nyheter til hele familien i nettbutikken. Kjøp enkelt på nett i dag! Velkommen til Barnas Hus.


Vi har myke barneklær i økologisk, ubehandlet ull og ull med silke. Se vårt store utvalg av ullklær hos Nøstebarn og bestill ulltøy til ditt barn her! En ullpysj i ubehandlet ull hjelper babyen å holde en jevn temperatur gjennom hele natten. Pysjen luner også når dynen sparkes av.


Vi har babypysjer med og uten fot i flere fine farger. Mange bruker ullpyjamas eller nattkjole i ull og silke hele året, og tar heller en lettere dyne eller kun teppe over når det er varmere vær. Barn og Baby er en norsk nettbutikk med fysisk butikk på Teie i Færder kommune (gamle Nøtterøy kommune), ca km fra Tønsberg sentrum. Alle våre ullongs og ullbukser til barn er lager av ubehandlet, økologisk ull og er helt fri for stoffer som kan være skadelige. Både de tynne buksene og de tykkere er supre som barnehageklær og til alt friluftsliv, dette fordi de er varme og elastiske, og virker både vannavvisende og naturlig brannhemmende.


Ullpysj barn

En cardigan eller ulljakke i myk og elastisk økologisk ull er god hele året. Den brukes som ytterjakke om sommeren, og innejakke eller mellomlag på kaldere dager. Ull isolerer både mot varme og kulde, og kan like gjerne brukes under sommerhalvåret som under vinterhalvåret!


Ullens temperaturregulerende evne gjør at barna unngår å bli klamme, noe som er spesielt gunstig for små barn som ikke alltid kan kle av og på seg selv etter hvert som temperaturen svinger under lek og fysisk aktivitet. Barnas Hus er en butikkjede spesialisert på utstyr og klær til alle barn i alderen fra og helt opp til år. Småungene har barneklær og babyklær i alderen 0-år.


Ullpysj barn

Vi er en norsk nettbutikk som fokuserer på god kvalitet og fint design på klær som barn kan leke og trives i. Produktet er laget i 1 merinoull av høyeste kvalitet som kan maskinvaskes på 40° C ullvask. Ullpysj til barn og baby i den mykeste merinoull, som er kløfri og myk mot huden. Nyere forskning viser at bruk av sengetøy og nattøy i merinoull gir bedre søvnkvalitet, og forlenget søvntid. Les mer om ullens helsefremmende egenskaper. Sisotinden ullbukse til barn er en myk og behagelig strikkebukse i en lett og kløfri kvalitet.


Buksen isolerer godt og har gode fukttransporterende egenskaper. Sisotinden kan brukes som et mellomlagsplagg på kalde dager eller en god og varm bukse inne, og passer til både tur- og hverdagsbruk. Hel nattdrakt til jente 1 merinoull.


Ullpysj barn

Fri frakt – dager åpent kjøp. Selsbakklines ullsokk til barn en god og behagelig ullsokk. Det myke ullgarnet gir varme og passformen gjør at ullsokken sitter godt på foten. Sokkene har kant øverst for å holde seg oppe, har striper og kontrastfelt på hæl og rundt tær. Joha er Skandinavias største produsent av ullartikler, nattøy og undertøy til aktive barn , små som store.


Fleecejakker, fleecebukser, stillongs, ullundertøy, trøyer og bukser som varmer og isolerer – på nett og i butikk hos KappAhl. Varmt undertøy til barn. Devold produserer ull til baby, barn , junior, dame og herre. De lange , fine fibrene gjør hvert plagg mykt mot kroppen uten å klø.


Akkurat nå kan du spare en masse. Mangler du ikke noe akkurat nå, kan du kjøpe litt på forskudd.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg