fredag 18. desember 2015

Hvordan regne ut hvor langt man er på vei

Ved hjelp av vår svangerskapskalkulator kan du enkelt finne ut hvor langt du er på vei , og når du har termin. Utvikling fra uke til uke. I svangerskapskalenderen vår kan du lese om fosterets utvikling fra uke til uke.


Her kan du også lese om hva slags utvikling, følelser og opplevelser som er vanlige for den gravide i de ulike ukene. Hvor fort løper du hvis du klarer å løpe km på minutter?

Hvor langt er det mellom disse to stedene? Oppgave Fra Ålborg i Danmark til Berlin i Tyskland er det en kjøretur på 4mil. Grunnen til at man regner på denne måten, er at første dag i siste menstruasjon er den eneste dagen man med sikkerhet vet når var.


Befruktningsdagen vet man svært sjelden når er , fordi man ikke nødvendigvis blir befruktet den dagen man hadde sex. Det du sier, er at jeg faktisk kan være over uker på vei ? Så man regner da altså fra eggløsning, og ikke fra den dagen man hadde sex og man tror at man ble befruktet? Hmmm:-) Hvor tidlig kan man høre hjertet slå?

Og hvor tidlig kan man dra på ultralyd for å finne ut eksakt hvor langt man er på vei ? Tusen takk for svar folkens. Desember, var bare i uke 5. Når jeg skal beregne termin på nytt, regner jeg første blødningsdag i SAen som en vanlig menstruasjon? Eller går det ann å måle hormonnivået i blodet ut i dra en bodprøve og beregne termin? Jeg vet at legen regner fra første dag i siste mens. Men gjelder det også når jeg vet hvor mange uker jeg er på vei.


Sitter å lurer på , når man leser om når man skal til ultraly når man skal gå til legen, hvilken uke man er i før man er sikrere på å ikke miste. Skal man da regne fra legens uker. Har ingen aning om hvor langt jeg er på vei , men jeg tok en test i slutten av mai som var negativ. Den testen tok jeg kun for å sjekke. Fremdeles ikke fått mensen tilbake etter fødsel, og nå kommer den jo hvertfall ikke så jeg har funnet ut at termin kanskje er helt i slutten av februar, men føler meg mer sikker på starten av mars.


Eller har du kanskje syklet en runde du vet er kilometer og som du brukte minutter på. Fortvil ikke, med kalkulatorene under finner du svarene. Kan vel melde meg inn her jeg også Min siste menstruasjon startet 24. Denne graviditeten er ved hjelp av IVF og innsett var den 7.

Hvordan kan man finne ut hvor langt babyen er på vei ? Jeg er gravi men usikker på hvor langt jeg er på vei - kan graviditetsappen ta feil? Formler og eksempler på hvordan du regner avstan. Lang avbetalingstid kan synes fristende,. Når man bruker så er det i forhold til hvor langt man har kjørt. Det vil si at hvis du har en stigning på kommer man opp meter for hver 1meter bilen har kjørt.


Så hvis du har planer om å regne det rett ut til grader må du regne ut forholdet mellom motstående og hosliggende katet i en rettviklet trekant. Noen som kan hjelpe meg med å finne ut ca hvor langt jeg er på vei ? Tok graviditetstest igår, den viste 2-3. Så det vil vel si jeg er 4-uker på vei.


Men så sies det at man skal regne ut fra første dag i siste menstrasjon. Så vil det si jeg er litt over uker på vei ? Men jeg er fryktelig usikker på hvor langt jeg er på vei. Første dag i siste mens var 23.


Pleier å være veldig punktlig på menstruasjonen. Hvor mange meter kommer du på ett sekund i kilometer i timen? Kan dere hjelpe meg å regne ut ? Jeg personlig er veldig dårlig i matte så dette spørsmålet var ikke noe for meg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg