fredag 11. desember 2015

Bergans størrelsesguide

Alt du trenger til din neste turopplevelse. Fri frakt og retur på alle ordre. Klær utviklet spesielt for jakt. Teknisk bekledning fra Bergans. Fri retur og gratis frakt ved kjøp over 4kr.


Bergans størrelsesguide

Stort utvalg av Bergans hos Boozt. Alltid gode priser! Boozt har 6kvalitetsmerker og enkel retur! Kjøp Bergans hos Boozt. De færreste passer perfekt inn i skjemaet.


Spesielt er benlengde svært varierende og vanskelig å standardisere. Vi tilbyr derfor flere av våre buksemodeller med kort eller lang benlengde. Størrelsesguide for Bergans of Norway-produkter hos Sport kjeden. Er du usikker på i hvilken størrelse du skal bestille denne varen?


Bergans størrelsesguide

Bergans Oppdal Insulated Jacket egner seg godt som skijakke for moderat til høyere aktivitet under tøffe værforhold. Fireveis-stretch og ventilasjonsglidelåser. Dette er skalljakken for deg som lever et allsidig og variert friluftsliv. Samtidig er den lett og pustende, med ventilasjonsglidelåser under ermene slik at du kan regulere temperaturen etter forholdene.


Praktiske frontlommer og brystlommer i. Norrønas størrelsesguide vil hjelpe deg med å finne din perfekte passform i centimeter og tommer. Se størrelsesforslagene våre her. Skallbukse fra Bergans til herre.


Lett og komfortabel softshellbukse med ytterstoff i fireveis stretch. Moa-buksen er både bevegelig, hurtigtørkende og pustende. Buksen har flere praktiske lommer med glidelås, både foran, på låret og bak. Str Lengde Bryst (cm). Breheimen er en klassisk turbukse til herre, som passer for deg som liker et allsidig friluftsliv med middels aktivitet.


Bergans Utne Pant passer godt som en lett turbukse i både fjellet og skogen,. Buksen er laget av et 2-lags materiale med fukttransporterende og vindavvisende kvaliteter. Materialet er vanntett med vannsøyle på 20. Buksen tørker raskt, og føles tørr og behagelig mot kroppen. Linningen har hemper for både belte og bukseseler.


Bergans størrelsesguide

Tilaa merkiltä Bergans. Luotettavat maksutavat ja nopea toimitus. Ruim 5Merken, ruim Jaar Ervaring. Kaikki metsästykseen, ulkoiluun ja retkeilyyn Suomen kattavimmasta erä-verkkokaupasta.


Wij geven je graag advies: your ride. Bestille på Bergfreunde. Softshellbukse fra Bergans til herre. Torfinnstind er flott til turer i skogen og på fjellet året rundt, avhengig av utetemperatur og klær du velger å ha under.


Buksen veier lite og tar minimalt med plass i sekken. Du holder deg derfor tørr, enten du svetter eller det regner ute. Den sitter godt på med.


Overdeler går etter brystvidde og underdeler går etter midjevidde og indre benlengde. Som medlem får du bonus på ALLE dine kjøp. Smarte lommer i forskjellige størrelser gir rom for småting som mobil og nøkler.


Bergans størrelsesguide

Mål deg rett på kroppen. Finn så din størrelse i tabellen nedenfor. Vær oppmerksom på at dette kun er en generell størrelsesguide. Bevegelsesvidden er iberegnet plagget.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg