tirsdag 8. desember 2015

Brreg bilnummer

Søk i vårt register og finn eier av kjøretøyet. Alt om norske kjøretøy samlet på ett sted. Statens vegvesen tilbyr kjøretøyopplysninger via SMS.


Finn eier og annen informasjon om biler og andre kjøretøy Finn eier av kjøretøy ved bruk av registreringsnummer. Da unngår jeg heller å ta. Når denne bilen så kjørte forbi pappa som lå noen minutter foran meg, tok han bilnummeret. Hun kom løpende nedover mot meg for å ta bilnummeret dems, men de slapp unna.


Jeg fant eieren via brreg. Man kan søke opp eier på bilnummer , ikke omvendt såvidt jeg vet. Dette kan du registrere hos oss.


Her kan du registrere opplysninger for ditt lag eller din forening. Søk med registreringsnummer for å finne kjøretøyet eierforhol etterlysninger, økonomiske heftelser, EU-kontroll og tekniske detaljer. Skriv inn registreringsnummer og sjekk informasjon om blant annet frist for EU-kontroll, kilometerstan utslippsinformasjon, motor, vekt og dekk. Heftelser blir registrert på bilen når eieren har lånt penger med pant i bil.


Kreditoren vil ved mislighold av lånet forholde seg til bilens eier, og kreve pantet (bilen) tvangssolgt. Hvor kan jeg gjøre det? Hos statens veivesen? Brønnøysundregisteret?


Edit: om denne diskusjonen passer bedre i en annen kategori, så flytt den gjerne. Finn heftelser og annen informasjon om kjøretøyet. Vi bryr oss om ditt personvern.


Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Ved kjøp av bil privat er det viktig å kontrollere at den personen som selger bilen virkelig er rette eier. Nei, du må nok nesten ringe enten biltilsynet eller politiet for å finne ut det. Da kan du i samme slengen få vite om det er begjæringer, og om avgifter er betalt.


Tast inn ditt registreringsnummer og sjekk når du må ha godkjent EU-kontroll. Normalt vil et økt boliglån for å finansiere bilen resultere i en forholdsvis lav ekstrakostnad per måne men totalprisen til slutt blir høyere enn ved å ta opp et vanlig billån. I forbindelse med tidligere lån på bilen kan den være belastet med heftelser. Jo, det var en slik side før, jeg sjekket mange bilnummer der, bl.


På disse kom det opp: Eier : Det Konglige Norske Slott. Sjekket også flere andre vanlige bilnummer , og eierene kom opp. Vestlandets største regionavis med alltid oppdaterte nyheter innenfor innenriks, utenriks, sport og kultur.


Veg- og trafikkopplysninger for hele Norge. Informasjon og selvbetjeningsløsninger for kjøretøy og førerkort.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg