søndag 27. desember 2015

Populære norske navn

Det går om lag 1år mellom popularitetstoppene, noe fjorårets mest populære navn er et skoleeksempel på, sier navneeksperten. CSS-filen ble ikke lasted ned korrekt, skjermleseren støtter ikke CSS, eller din versjon av Internet Explorer er for gammel for dette nettstedet. Dette er en liste over populære navn. Liste over norske kvinnenavn inneholdende fornavn som forekommer flere enn 2ganger i Norge.


Navn som passer med Oline. Mange navn går i hundreårssykluser, og blir populære igjen når de bare blir gamle nok, sier navneforsker Ivar Utne.

Svensk navnestatistikk publiseres senere denne måneden. For navneforskere i Norge er det alltid spennede å se den svenske listen opp mot norske trender. Så vanlige valg for norske foreldre er nok heller ikke disse navnene. Både vanlige og sjeldne mytologiske navn fra dette området ser vi helst på folk som har innvandret fra andre land i Europa, og det ser ut til at få barn i Norge får slike navn. Har du vanskeligheter med å bestemme deg for hvilken navn du skal velge?


Test å få frem et tilfeldig navn med vår navngenerator. De som leste om de mest populære guttenavnene leste også mer om populære navn i Norge. Varsler det en renessanse også for andre norske navn , som Sigur Sverre og Nils?


Guttenavn som kommer.

Det er også en del guttenavn som ikke er blant de mest brukte, men som like fullt øker mye. Her på siden finner du en oppdatert liste over de mest populære navn til jenter til enhver tid. Som du ser er flere av disse navnene vanlig i Norge i dag, mens noen kanskje ikke er fullt så vanlige.


Emma i fjor, som ligger tett etterfulgt av Nora på navnestatistikken. Sofie ligger som nummer tre. Jacob eller Jakob, med Lucas eller Lukas som nummer to på statistikken. Rotekte, norske guttenavn som Arne, Per, Bjørn og Erik er helt ut når foreldre skal velge navn på sine håpefulle smågutter. Finn ut hvor populært navnet på hunden din er.


POPULÆRE NAVN : Både Henrik,. Den nye lederen for Nasjonaloperaen er stolt og glad for å få jobben med å lede operaen ved Den Norske Opera og Ballett. Store norske leksikon er et gratis og komplett oppslagsverk skrevet av fagfolk på bokmål og nynorsk. Av Maiken Svendsen. I fjor var William og Nora brått helt på toppen, som resultat av den populære.


Leter du etter etter et norrønt navn til en gutt? På denne siden finner du en alfabetisk liste over de vanligste navnene. Her er noen populære norske navn på hunder. Et vanlig norsk jentenavn eller guttenavn kan selvfølgelig også brukes!


Noen kaller opp hunden etter et familiemedlem eller en norsk person de liker. Engelske hundenavn.

Alle katter fortjener å ha et navn. Foto: Freedigitalphotos. Katteportal Kattenavn. Var denne teksten stort sett grei?


Trykk på Ja eller Nei og skriv ei tilbakemelding med ris, ros eller begge delar. Vi svarar ikkje på tilbakemeldingane, men les dei nøye. I hvert fall blant de vanligste. Bibelske navn er veldig inn nå, legger Utne til. Gamle navn som er på vei opp: En trend man ser er at det er oppsving i gamle tradisjonelle norske navn.


Under ser du en oversikt over de mest populære babynavnene i Norge, Sverige, Danmark,. Olav er det fart i for tiden. Blandt de mest populære norske pigenavne netop nu findes bl.


Emil, Lucas, Mathias, Willian og Magnus, der nyder stor popularitet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg