tirsdag 15. desember 2015

Raclette jern

Flere av våre raclettejern har også en grillplate i varierende former og materialer på toppen, noe som betyr at du kan grille tilbehør mens osten smelter. Ordet racelette er fransk og referer til en spesiell matrett som en spesiell type ost. Det redskapet som brukes til å tilberede osten kalles raclettegrill eller raclettejern. Raclette er en gammel god Sveitsisk tradisjon og dette gjør du lettest med et raclettejern.


En raclettegrill består av forskjellige små porsjons panner for smelting av ost som stilles under et grillelement. Racletteost er en kitt ost som blir produsert i enten Sveits eller Frankrike. Osten er salt og er som oftest kremete og semi myk.


Du hadde kanskje også et raclettejern med små skuffer til smeltet ost og plass til deilige smaker av grillet kjøtt på grillplaten. Har du glemt hvor godt det faktisk er med raclette ? De elektriske raclettejernene ble en hit i Norge på 80- og 90-tallet. De tok over for fonduegryten, som også var populær her i landet.


I vår tid er bål byttet ut med et elektrisk jern og raclette -mulighetene har vokst gjennom tiden. Jernet kommer med små raclettejern som brukes for å smelte ost, mens kjøtt, løk og andre ingredienser kan stekes på stekeplaten på toppen. Det spennende med raclette er hvordan man kan variere, utforske og mikse ingredienser. Med grillsten og non-stick stekeflate for fettfri steking. Kjøp raclette jern på Kelkoo.


Sammenlign en lang rekke raclette jern tilbud og produkter innen Husholdningsapparater fra våre butikker, og les brukervurderinger før du bestemmer deg. Tradisjonelt sett er Raclette (opprinnelse Frankrike og Sveits) servert med kokte småpoteter, syltede agurker, løk og tørket kjøtt. I nyere tid så har det kommet flere typer raclette jern på markedet og da som regel med stekemuligheter på toppen av jernet. Noe som gir så mange flere muligheter til tilbehør. En solid raclettejern fra Princess som kan fungere som både et raclettejern og en bordsgrill.


Raclette jern

Et riktig samlingspunkt ved bordet. Noe å samle familie og venner rundt for en herlig stund med bra selskap og fantastisk mat. De ulike råvarene serveres oppskåret i passelige biter.


Den er utformet med to etasjer der den nederste delen rommer småpanner for ost og en del på toppen der du kan legge grønnsaker, kjøtt og skalldyr. Tefal raclettegrill. Når du har besøk i sommer bør du bruke mest mulig tid utendørs sammen med gjestene dine. Med en raclette , fondue eller bordgrill lager du maten utendørs - sammen med gjestene dine!


Raclette jern

Et moderne elektrisk raclettejern består av en grillplate der du kan grille grønnsaker, kjøtt og frukt, og små stekepanner du kan fylle med ost og andre godsaker som gratineres ved å plassere dem inn under grilltoppen. Alt dette gjøres inne på bordet, så alle er med på å lage sin egen mat. Ved å samles rundt raclette grillen gjør du måltidet til en aktivitet der man får eksperimentere sammen, og lære hverandre bedre å kjenne. Når du skal kjøpe Raclette-jern eller Raclette -grill.


Hvis du kjøper en raclette -grill kan du enkelt og kjapt sette sammen en supermiddag uten å stå i kjøkkenet hele kvelden. Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker. Racletten har en non-stick panne på hele oversiden, og små uttakbare non-stick panner med håndtak nederst. Der er det en skiferstein. Kjempe fin, og fungerer som bare det.


Raclette jern

Og er faktisk mye mer dekorativ enn det med teflon. Du trenger et raclettejern som settes midt på bordet omtrent som en fondugryte. Start med å gni inn jernene med hvitløksfeddene.


Du kan enten legge ingrediensene på tallerkenen og bruke jernet til å smelte osten, eller du kan legge ost, potet- og epleskiver lagvis i jernet slik at alt smelter sammen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg