tirsdag 15. desember 2015

Gravid etter utskrapning

Høy kvalitet og 9 nøyaktige med anonym og rask levering. Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme. Etter utskrapning ble jeg gravid på direkte.


Det har ingenting å si for kroppen at man blir gravid så raskt.

Det fikk iallefall jeg beskjed om da jeg var blitt gravid igjen. Fikk beskjed om at dersom kroppen kunne bli gravid igjen så snart, så var den klar for det. Jeg hadde en MA med påfølgende utskrapning 22. Nå lurer jeg på om det er noen som har erfaring med å bli gravid etter utskrapning ? Etter jeg tok utskrapning tok det mnd før jeg ble gravid igjen, men mistet. Ble gravid igjen etter mn men mistet da også.


Etter d har vi prøvd å bli gravide på nytt. Noen som har erfaring med å bli rask gravide igjen etter en utskrapning ?

Hei, jeg har just hatt utskrapning etter at jeg dessverre fikk påvist MA og kom inn på akutten med sterke rier (som gynekologen sa) pga rester som satt igjen. Dermed ble det dessverre utskraping. Lurer derfor på om det er noen som har blitt gravide rett etter utskraping? Altså før de fikk mensen igjen.


Hun sa at hvis livmoren og slimhinnene ikke er klare til et nytt svangerskap, så vil du ikke bli gravid likevel. Hun mente at kroppen fikset dette selv. Lett blødning og menstruasjonslignende smerter er vanlig etter en utskrapning. Hva er en obstetrisk utskrapning ? En obstetrisk utskrapning , også kalt evacuatio uteri, er en utsuging av et graviditetsprodukt.


Prosedyren foregår under bedøvelse. Hvem får foretatt en obstetrisk utskraping? Gravide kvinner med spontan abort eller kvinner som ønsker en provosert abort før 12.


Det skal ikke være et problem å bli gravid etter hverken spontanabort eller medisinsk abort, ifølge ekspertene. Du kan prøve å bli gravid etter abort så snart du er tilbake i normal menssyklus, og sjansen er da enda mindre for å spontanabortere. Hadde positiv LH 14.


Er nå i tredje periode. Gravid etter ma - : Fra A til Hei hvor lang tid tar det bli gravid etter en ma?

I lpet av dagen p sykehuset fikk vi tre forskjellige meninger fra tre ulike. Jeg skal nå ha en utskraping etter en abort i 10. Vet at noen leger anbefaler å vente en ti mens andre sier man bare kan prøve. Det jeg lurer på er om det er stor forskjell for kroppen (livmora) å ha en utskraping i 10. Risikoen for dette øker for gravide som er over år gamle.


Sykdom eller kromosomavvik hos mor eller far kan også føre til spontanabort, men det er mange ukjente mekanismer. Dersom man har tre spontanaborter etter hverandre med samme partner, kalles det habituell abort. Legen som da opererte sa til meg rett etter operasjonen, at han trodde jeg kom til å bli veldig fornøyd og mest sannsynlig kom til å miste menstruasjon helt. Dette har da ikke skjedd. En sammendrag først: Jeg har et barn fra før, med normalt svangerskap.


Utskrapning ble foretatt dagen etter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg