torsdag 31. desember 2015

Menssmerter gravid uke 35

Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme. Hva kan det være tegn på? Er ikke sikkert det er noe, bare jeg som er førstegangs og uerfaren, hehe.


Gravid uke mensensmerter.

Jeg fdte forresten min forrige snn i uke s det kan se ut for at jeg er litt. Jeg har ca uker igjen før termin. Har den siste uken hatt MYE mensensmerter. Disse kommer og går, og varer gjerne en time når de kommer.


De strekker seg fra fremsiden og bakover til korsryggen. Utenom det har jeg MYE mensmurring, og disse varer hele dagen. Var hos JM for dager siden, og hun s.

Barnets hjerte slår mellom 1og 1slag i minuttet. Det begynner å bli trangt om plassen, men du kjenner godt at barnet beveger seg mange ganger om dagen. Barnet kan også ha snudd seg, slik at det ligger med hodet nedover og er klart for fødselen.


Dessuten legger barnet på seg til gram om dagen. Dermed har det ikke like mye plass som før. Flge graviditeten uke for uke eller les om babyens utvikling. Menssmerter og lyserosa utflod i tidlig graviditet. Magen din er nå kanskje på det høyeste nivået i hele svangerskapet.


Det innebærer at du kan føle at det er vanskelig å puste dypt ned i lungene, og at det liksom ikke er plass til maten du spiser. Trøst deg med at babyen snart synker ned i bekkenet, om den ikke allerede har gjort det. Om barnet: Griperefleksen er ferdig utviklet. I begynnelsen av denne uken er fosteret uker gammelt. Tåneglene når nå tåspissene.


Om du kunne plassert fingeren din i fosterets håndflate, ville den lille hånden lukket seg om den. Spontanaborter etter uke er mindre vanlig. Hvis du har vært på ultralyd og sett at alt er greit og senere i svangerskapet får sterke menssmerter , bør du ta kontakt med sykehuset der du skal føde for en vurdering, sier Kopperud.

Jeg våknet i dag tidlig med velkjente menssmerter , slike jeg alltid fikk en liten stund før menstruasjonen var i gang. I dag hadde jeg først sterke smerter nederst i magen, etterfulgt av en kynner. Dette sto på i et par timer, for så å. Har regelmessige kynnere på kvelden typisk, kommer og går litt. Men har ikke født enda ( uke 30), men har vært 1 sykemeldt fra starten av og har vært igjennom dette før, så vet jo litt hva jeg tåler og ikke. Det er lett å la seg forbløffe over svangerskap og fødsel.


Vi har samlet noen av de faktaene som fascinerer, forundrer og forbløffer oss mest. Etter fødselen vil basalnivået av prolaktinutskillelse gå ned til ikke- gravid nivå over noen uker. Er i uke av svangerskapet. I uke er proporsjonene mellom hode, bein, armer og kropp nå slik de vil være ved fødselen. Lungene er nesten ferdig utviklet.


Jeg er andregangs gravid i uke. Barnet har likevel best av å være i mors liv i ytterligere noen uker. Hos flergangsgravide er kynnerne gjerne mer intense. De fleste vil merke kynnere først etter 20. Kynnere kan være ubehagelige, men skal aldri være smertefulle.


Har du behov for prevensjon etter fødselen, eller ønsker du å bli gravid igjen etter dette svangerskapet? Fullamming beskytter i mange tilfeller og under visse omstendigheter mot ny graviditet, men er ingen sikker prevensjonsmetode. Dersom du ønsker sikker prevensjon, kan du med fordel diskutere dette med legen din allerede nå. Nå er jeg litt bekymret, og håper du kan berolige meg.


For ca uker siden hadde jeg en liten blødning. Denne stoppet av seg selv, jeg ble undersøkt av lege, og mormunnen var helt lukket. Det høres ut som meg når jeg var gravid.


Hadde ikke merkbare kynnere før i uke og ifra den dagen var dem ubehagelige. Fikk riehemmende og lungemodningssprøyte, og hadde liggepåbud på sjukehuset utenom hvis jeg måtte på do.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg