fredag 25. desember 2015

Norsk logo quiz level 5 fasit

Tusenvis av profesjonelle logoer. Design pa minutter. Lage Prijzen en Goede Kwaliteit. Maak je Keuze uit het Uitgebreide Aanbod Materialen. Det er de samme spørsmålene som går igjen, her er fasiten.


Tar forbehold om mulige skrivefeil. Stakk med logo du ikke kjenner? Vi er her for å hjelpe! Vi har noen der vi kun presenterer en logo og gir deg svaralternativ i tekstform, og som regel er kun et av svarene riktig.


Norsk logo quiz tar for seg norske bedrifter og organisasjoner som stort sett burde være kjente hos de fleste. Takk:) da er jeg på level 19. Logo Quiz Norge Privatøkonomi og.


Den blå og hvite ramma rundt er nok også med for den er ikke med på de andre logoene. Noen i Norges land må vite dette. Logo quiz med logoer fra norske bedrifter og organisasjoner. Ta testen og se hvor mange logoer du kjenner igjen.


The are above the logo. Then go to the next level and guess even more logos ! Good luck on getting them all! Spillet er veldig enkelt. Alt du trenger å gjøre er å se på Emoji ikoner av filmer, TV-programmer, tegn, kjendiser og mer.


Bruk bokstaver oppgitt til stave det riktige svaret. Hvis du får problemer på et nivå, og trenger hjelp med spillet Emoji Quiz er stedet for deg. Tenker å legge en fullstendig fasit her, om det er ønsket? Nå kan du teste deg selv.


Har prøvd med både Norsk Hydro og Hydro,. Vi har samlet sammen en rekke logoer og har laget to logo -quizer til deg. En liten med spørsmål, og en stor med spørsmål. I logoer hvor navnet er med har vi fjernet teksten. We also have a discussion board specifically for Quiz Logo Game so feel free to ask questions or help others!


Here you can find all logos for level till 1 including the logo quiz android. The game app is developed by Timeglass Works and features Logos from everywhere around us. The Question is how many you can recognize.


If you are stuck and need help, then use our puzzle Picture Quiz Logos below. Megaquiz om alt mellom himmel og jord. Vår desidert lengste quiz ! Hvor mange riktige klarer du?


Norsk logo quiz level 5 fasit

Hva er egentlig den riktige norske betegnelsen på en spørrekonkurranse? Både det engelske lånordet ‘ quiz ’ og ‘kviss’ er korrekte skrivemåter i følge Språkrådet. Hvis du ser etter en allmenn quiz med fasit eller en quiz med spørsmål og svar så trenger du ikke lete mer! Her er ett-hundre quiz spørsmål med svar i kursiv.


Baidu provides an index of over 7million web pages, million images, and million multimedia files.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg