torsdag 3. desember 2015

God rask middag

Med velsmakende mat ønsker vi å bidra til en friskere og sunnere hverdag til folk flest. Hver uke gir vi deg to raske middagsalternativer som består av bare produkter. Flere spennende middager på under minutter. Se våre spennende oppskrifter her. Alle fortjener en smaksrik middag!


Rask og enkel kjøpsprosess. Dette er matbloggeres ultimate hverdagsmiddager som de aldri blir lei, og ofte griper til når de føler seg litt uinspirerte. Alle har en middag som de spiser ofte, og nesten aldri blir lei av.


En hverdagsmiddag som er rask å lage, og hele familien er glad i. Den tar ikke mer enn minutter å lage. En enkel og fin middagsutfordring for husets ungdommer å prøve seg på. Server gjerne med nystekte hvitløksbrød ved siden av. Travle hverdager er det mange av, og middagen må være rask å lage.


Her gir vi deg våre tips og oppskrifter på sunne og raske middager. Middag som er sunn, rask og himmelsk god ! Her er tips til måltid du lager på rekordtid. Perfekt i en hektisk hverdag! Hva skal vi ha til middag i dag? En god og rask oppskrift på en kylling tikka masala.


En rask , enkel og populær middag her hjemme. Dette er vel mer en metode enn en oppskrift, men her hjemme er det veldig populært. Det er egentlig krydderne som gjør forskjellen og en enkel kebabdressing.


I tillegg til kylling setter jeg frem et fat med forskjellige grønnsaker som paprika, løk, salat, agurk, koriander, mais eller hva du måtte ønske. Mange foreldre har svært liten tid fra de kommer hjem fra jobb til barna skal på aktiviteter. Dette er en sunn og god pasta som passer like godt til middag som til lunsj. Med utålmodige og sultne barn griper mange til raske, men usunne løsninger. Men det er fullt mulig å lage god og sunn middag på under minutter ved å gjøre de rette valgene.


Noe av det kjappeste og enkleste man kan lage er omelett. Ti enkle og gode middager med kjøttdeig. Hverdagshelten kan brukes til mer enn spaghetti bolognaise. Har du en rask , enkel - og god favorittoppskrift med kjøttdeig du har lyst til å dele? Skal du lage en rask middag i dag?


Oppskriften finner du på matprat. Trenger du inspirasjon? Sunn og rask middag Det trenger ikke være verken vanskelig eller tidkrevende å lage sunn mat. Her får du middagstips fra oss. Her er oppskrifter som tar høyst minutter å lage.


Til matpakken i morgen. Når du lager varm mat til middag , er det ofte lurt å lage en litt stor porsjon (som f.eks. her av stekt laks). Da har du deilig restemat til nistepakken dagen etterpå.


God rask middag

Det er alltid greit å ha et par lette og kjappe lavkarbo middagsoppskrifter på lur når du står på butikken og ikke vet helt hva du vil ha til middag. Så enkelt lager du woksaus. Overrask familien med en fargerik og smakfull kyllingwok til middag - med hjemmelaget woksaus! Quesadilla med kylling.


Du kan når som helst melde deg av e-postlisten. Her har vi brukt bakte terninger av rødbete og kålrot, men du kan selvsagt bruke det du finner i grønnsaksskuffen i kjøleskapet. Sammen med brødkrutonger og litt hvit geitost så blir det en mettende og kjempegod salat du gjerne kan servere til middag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg