tirsdag 8. desember 2015

Skogstad regntøy barn

Skogstad regntøy barn

Klær for hverdags og friluftsliv fra Skogstad. Stort utvalg av Voksi. Fri frakt ved kjøp over 499. Prisløfte, rask levering og kostnadsfritt bytte. Kjøp regntøy barn hos Outnorth.


Hold deg tørr i høstværet! Vi har utvalget komfortable og vanntette klær til høstens regnbyger! Meld deg på vårt nyhetsbrev i dag! Ren samvittighet, aktiv, kreativ og kompetent. Vi har høyt fokus på miljø, etikk, design, kvalitet, funksjonalitet, til fornuftige priser.


Vår visjon er å være best på dette og skape uteglede for folk flest med trygghet om at klærne holder seg i generasjoner i alle aktiviteter og i alle typer vær. Regntøy til barn bør være vanntett, slitesterkt og behagelig for de minste. Mange av de mest populære regnsettene produseres år etter år, og ved å se etter fjorårets farger og uttrykk på salg kan man spare mye penger. Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær skal vi tro ordtaket. Uansett kan et godt regntøy hjelpe barna å holde på varmen i norsk ruskevær.


Skogstad regntøy barn

Her gir vi deg en oversikt over hvilke regntøy du burde styre unna og hvilke du burde vurdere. Godt regntøy er alfa og omega her oppe i nor ikke minst når det gjelder barna. De små må få leke fritt utendørs uansett vær! Her på huset har vi derfor et godt utvalg av komfortabelt og funksjonelt regntøy for barn i alle aldre! Skogstad er et norsk varemerke for sports - og friluftsklær og har en lang historie i over år.


Grunnlagt på sørsiden av Innvikfjorden hvor dyktige håndverkere og naturen satte sin preg på varemerket. Klærne fra Skogstad er skapt for aktive barn og voksne for alle årstider med komfort, funksjonalitet og design i fokus. Kun kjente merkevarer. Når regnjakker, regnbukser og regnsett blir testet er det slitestyrke, rivestyrke og vanntetthet som er det viktigste, men også komfort, brukervennlighet og pris vil påvirke poengsummen.


Skogstad regntøy barn

Det beste regntøyet treffer høyt på poengskalaen på alle disse punktene. Regntøyet passer til både gutt og jente, og størrelsene går fra år til år som tilsvarer størrelse til 122. Her finner du blant annet regnbukser, regnjakker, regnkåper og regndresser. Se beste pris på Skogstad Vadsø.


Les tester og omtaler før du kjøper. Sammenlign regntøy og se hvilke som er best i test. Vi har testet regntøy til barn , og hele fire av ni dresser lekker etter vask og slitasje. Det viser seg at etter flere av dressene har vært gjennom slitasjetesten lekker de.


Skogstad regntøy barn

Regnbukser, regnjakker, regnklær og regndresser for barnet ditt er viktige kjøp. Klærne gjør at barnet kan ha det gøy og leke til tross for regn, og noen ganger leire. Du trenger ikke tenke på ødelagte klær, og kan bare vaske av regntøyet når dagen er over. Der er den, vannpytten og ditt barn er akkurat mellom den og deg. Kjeft så mye du vil, det kommer alltid til å være morsomt å hoppe i vannpytter.


Vi har hele sett, enslige plagg og alt annet du kan tenke å trenge for å ha det gøy i “dårlig” vær.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg