tirsdag 8. desember 2015

Kjerringråd mot maur

Effektiv bekjempelse av skadedyr. Kjøp markedets beste skadedyrsprodukter nå! Sort sortemang av middler og produkter, både for å bli kvitt og videre beskyttelse. Maur - kjerringråd. Dersom de kommer i hus er årsaken som oftest at vi mennesker satt huset vårt, eller anlagt hagen vår, der maurene opprinnelig holdt til.


Kjerringråd mot maur

Har du problemer med maur i hagen, innkjørselen eller huset? Her har det kommet inn noen tips som kan hjelpe til med å få dem til å forsvinne. Det er ganske enkelt å bli kvitt dem med dette heksebrygget. Har du fått maur i huset, og lurer på hvordan du skal bli kvitt de?


Da har du kommet på riktig sted. Her har vi samlet flere gode råd på hvordan du skal bli kvitt maur i huset. Dersom du ønsker å holde mauren unna spiskammeret, kan det derfor være lurt å sette inn en kopp med eddik. Lurer du på hvordan bli kvitt maur ? På denne siden finner du gode kjerringråd som kan hjelpe deg å bli kvitt disse ubudne. Jo, med melis og potetmel.


Dette rådet er effektivt mot jordmaur. Disse maurene er ofte spesielt plagsomme på våren, når de kommer inn i huset i sin søken på søtsaker. For å bli kvitt maurene kan du lage en blanding med like store mengder melis og potetmel. Hvis du kan litt om kjerringråd , har du alltid noe å hjelpe deg med når det klør, stikker eller brenner.


Miriam Wicklund har samlet og brukt kjerringråd i over år. Gjennom et utall radioprogrammer og bøker har hun formidlet smarte tips som hjelper mot hverdagens små plager og utfordringer. SAFT: Fun Light er billig og effektivt mot maur. Foto: KRISTIN SØRDAL Vis mer. Skadedyrekspertene råder deg til å vippe på steiner i hagen og se etter maur og egg - for om mulig å få stanset invasjonen før den egentlig har startet.


Mot edderkopper og andre krypende insekter (dette gjelder oxo alle typer maur ) anbefaler jeg BAYGON. Selv har jeg fobi mot alt som kryper. I tillegg kan j oxo nevne netting til å ha på alle vinduer. Passer oxo alltid på å slukke alle lys i mørket( insektene strømmer jo mot lyset).


Kjerringråd mot skadedyr. Det er ikke bare maur du kan skremme bort med innholdet i kjøkkenskapet. For eksempel kan kaffe holde de plagsomme brunsneglene unna. Endelig en rynkekrem som virker. Finn kjerringråd og hjelp mot flekker, kviser eller sølvpuss og mye mer her på Norges eldste kjerringrådleksikon på nett.


Dessuten har rosebladlusa inngått en allianse med mauren. Ha is i magen - For å få bukt med rosebladlusa er det viktig at de naturlige fiendene skal trives i hagen. Melis og hornsalt eller melis med potetmel er gode råd mot.


IKKE SMART: Hvis du vil unngå maur , er det ikke lurt å ha bed med jord og planter helt inntil huset ditt. Bland melis og hornsalt halvt om halvt og strø der du vil at maur skal. Han advarer i tillegg mot plattinger som går helt inntil huset og ikke minst mot å fylle opp med treverk under plattingen. Da inviterer du nærmest mauren til en kosestund. Har du svart jordmaur i huset, er det altså sannsynlig at de drar av seg selv.


Kaffegrut mot maur inne. Får du ikke ha maten på kjøkkenet i fre finnes det - som med det meste - noen kjerringråd. Har du store kolonier av maur i hagen, bør du ta hånd om det før de blir et stort problem. Du vil jo heller ikke ha skader på huset ditt.


Arne Nese, teknisk sjef i Rentokil, har tidligere sagt til Dinside at du bør ta en kikk i hagen, skrape litt i bakken og vippe opp heller, for å se etter maur og egg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg