fredag 11. desember 2015

Mat til bursdag

Sprell har mye pynt og dekorasjoner så festen bliver perfekt. Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Pynt, Dekorasjon, Banner og Mer til Bursdag. Alt du Trenger og Lynrask Levering!


Noen bursdager er mer vanlige en andre og noen ganske uvanlige.

Finn din bursdag og se hvor mange som har bursdag samme dag som deg! Er du lei av å servere pølse med brød og brus i barnebursdagen, og avslutte det med en godtepose til hver? Vi tipser om kreativ mat i barnebursdag som vil falle i smak hos alle.


Foreldre til barn med kraftig matvareallergi vil gjerne sende med egen mat for å være på den sikre siden. Sønnen min har møtt opp i mange bursdager med medbrakte melkefrie pølser og muffins uten egg og melk. SKAL FORELDRENE VÆRE MED?


Mange barn synes det er skummelt å gå i bursdag helt alene.

Det kan føles litt overveldende for den som arrangerer bursdag å skulle lage en rett til hver, men det trenger du heller ikke. Med litt planlegging kan du velge en meny som sikrer at alle går mette og fornøyde hjem fra bursdagen. Her er våre forslag som sørger for at alle får en fin bursdag ! Ikke bare bursdagsbarnet!


I familien til samboeren er de vant med bare kaker, og når man blir bedt bort kl fire på en søndag feks, eller kl 17. Og når vi da har vært i disse selskapene (vi har litt kjørevei og) så er det gjerne seint før vi er hjemme, og da må vi lage mat fordi vi er sultne. Inspirasjon - mat i bursdag Madam Mims oppskriftsforum. Spyd med kjøttboller, ostebiter, druer, cherrytomater, pølsebiter, agurk, etc. En seigmann på toppen som dessert er poppis.


I dette innlegget viser jeg morsom mat og kaker du kan lage til barnebursdag! Fotballkake er perfekt å ha i barnebursdager for fotballinteresserte gutter eller jenter. Skal du ha gjester i forbindelse med 17. Her er litt inspirasjon til hva du kan servere! Her er forslag til forrett, hovedrett, tilbehør og dessert.


Velg en av hver om du skal ha gjester til bords eller velg mange om det skal være en buffet og gjester skal gå og forsyne seg selv.

Forventningene til en bursdag er like store hos en fjortenåring, som en treåring. Snakk med ungdommen om hvordan bursdagen skal gjennomføres og hva forventningene er. Vær tydelig på hva som kan innfris og hva som er umulig. Er det et stort ønske fra ungdommen om å ha tall-ballonger i gull og du ikke kommer til å kjøpe dette, si i fra. Så herlig at du ikke skal servere pølser!


Er så lei av å møte opp når noen av ungene i familien har bursdag , og de voksne skal samles. Noen skriver på innbydelsen at foreldrene er velkomne til å bli til kaffe, mens andre synes det er mest praktisk at bare barna kommer. For små gjester kan det være trygt å ha mamma eller pappa der, men de kan også bli bundet opp til foreldrene og ikke kaste seg ut i lek sammen med de andre. Her må man bare følge magefølelsen. Rens og skyll grønnsaker og poteter i god ti gjerne dagen i forveien.


Oppbevar dem i kaldt vann i kjøleskapet. Fres løk og kjøttdeig, paprika og mais. Hiv så en meljevning over kjøttdeigen til den blir litt mørkere.


Ha dette over i en Stor kasserolle og hell over liter vann. Tilsett kulør for å gi farge og bruk ev. Ha kokt ris oppi gryteretten (mindre søl). Voila, mat til sytten personer.


Dette organiseres selv, prisen gjelder kun inngang og mat til avtalt tidspunkt. Når du velger mat velger du for HELE bursdagen , hvert barn kan IKKE velge mellom pølse og pommes frites eller pizza. TA GJERNE MED EGEN KAKE, ELLER BESTILL EN AV OSS!


BOOKING Du må bestille tid på forhånd for å kunne ha bursdag på Metro Sandefjor senest dager i forveien. Vi har også godteposer! I tillegg til fritt pass til hele parken får du et eget bursdagsrom.


Bursdagsbarnet får også en presang av Eventyrfabrikken. Dette er også blant de billigere alternativene blant våre barnebursdag ideer. Her kan du feire bursdagen til helt nede i 1kroner per deltaker dersom du ikke trenger noe mat. Det dyreste alternativet ligger på 2kr.


Tenk hvor mye en porsjon er, og gang det opp med antall gjester. Har du mange menn til bords, går det mer mat , har du mange damer, går det mindre. Dessuten sparer du arbeid. Jeg skulle bare kjøre Michelle en snartur frem og tilbake til frisøren, men dere vet hvordan det er… En halv time blir fort til tre timer, og da rakk jeg dessverre ikke å komme i bursdagen din. Uansett ønsker jeg deg en toppers dag!


Mer inspirasjon til taler o. Poden har bursdag og små bursdagsbarn har gjerne sterke ønsker til både bursdagsselskapet, men også bursdagskaken. Her er oppskrift på en skikkelig kul sjokoladekake bygget sammen som en skummel sjørøverskute. Perfekt for små bursdagspirater som krever at foreldrene stiller opp med en sjørøverkake.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg