onsdag 24. januar 2018

Hva betyr mitt navn

I hverdagen er dog navnet vårt noe vi sjelden tenker over. Finn ut hva ditt navn betyr her. Mitt navn betyr liten, ydmyk. Kommer fra det norrøne navnet Páll, en form av Paulus. Jo mer den blir brukt jo mer lærer den om hvilke navn folk liker og ikke liker.


Siden den er basert på kunstig intelligens, vil den dermed bli bedre etterhvert.

Så hjelp oss å trene den opp i dag. Skriv inn et navn du liker, så vil guiden komme med alternative navneforslag i tillegg til utbredelse, opphav og betydning av navnet. I dag er det vel de færreste i vår kultur som tar hensyn til hva navnet betyr , hvis de i det hele tatt tenker over at navn har eller har hatt en betydning, sier Gudlaug Nedrelid. Hun er professor ved Institutt for nordisk og mediefag ved Universitetet i Agder. Navnestatistikk og navnesøk på fornavn og etternavn.


CSS-filen ble ikke lasted ned korrekt, skjermleseren støtter ikke CSS, eller din versjon av Internet Explorer er for gammel for dette nettstedet. Mina er dannet som en kortform av navn som slutter på -mina, som Jasmina, Hermina, Amina og Vilhelmina. Mina eller Meena (sanskrit: मीना) er et indisk kvinnenavn som betyr fisk Mina (arabisk: مينا) er et arabisk kvinnenavn dannet av navnet på dalen Mina nær Mekka.


Trivia: Sofie er et svært vanlig navn på Grønland.

Navnet kommer av det greske ordet sophia. Det er også relativt vanlig navn i Sverige og Danmark, mens Sophie er relativt vanlig i Frankrike og Belgia. Et navn er en merkelapp for en person, et dyr, et ste en ting, et produkt (som i merkenavn) eller til og med en idé eller et konsept, vanligvis brukt for å skille dem fra hverandre. Navn kan identifisere en klasse eller en kategori av ting eller en enkelt ting, enten unikt eller innenfor en gitt kontekst. Norrøne navn Liste over norrøne kvinnenavn Liste over norrøne mannsnavn Tilbake til den alfabetiske oversikten.


Geneanet vil ikke selge data og filer lastet opp og. En vesentlig del av den større variasjonen i navn de siste årene skyldes innvandringen til Norge, med innslag av mange nye navn. Om oppmerksomheten rundt de mest brukte navnene får mange til å velge andre navn , er et spørsmål vi lar stå ubesvart. Som foreksempel betyr Linda vakker, og David betyr å være elsket.


Du vet kanskje hva ditt eget navn betyr , men det kan være artig å kikke i navnelister for å se etter venner eller familiemedlemmers navn. Vet du hva navnet ditt betyr , og hvor det kommer fra? Og passer det til din personlighet?


Det ene er gælisk og betyr Irlan og den andre opprinnelsen er gresk, og betyr fred. Tenker litt at fred er et ord som passer godt for meg, da jeg er den m. Har du tenkt på hva navnet ditt betyr ? De fleste av oss har et navn som også har en bestemt betydning. Mellom det vi heter og måten vi opptrer.


Forklaring: Jentenavnet kommer fra Layla, som er et arabisk navn som betyr natt. Og valgte du navn til barnet ut fra betydningen?

Hva betyr navnet ditt? Leter du etter et norrønt navn til en jente? Da har du kommet til riktig sted! På denne siden finner du en alfabetisk oversikt over en rekke norrøne kvinnenavn.


Føler meg ikke så veldig krigersk, men close enough.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg