mandag 15. januar 2018

Totalrenovere hus

Totalrenovere hus

Prisen for å totalrenovere et hus avhenger av flere faktorer. Denne prisguiden går gjennom pris og kostnad for totalrenovering eller renovering av gamle hus , hvilke kostnader som driver prisen per kvadratmeter og hvordan du finner de beste byggmesterne til å renovere ditt hus. Som en hovedregel, er det som oftest noe rimeligere å totalrenovere enn å bygge nytt, ettersom deler av bygget (grunnmur, bæring) blir stående ved en renovering. Snittprisen på oppføring av enebolig i vår database ligger på 28. Altså noe over prisen for utvendig og innvendig totalrenovering.


TotalRenovering as har mestere og svenner innenfor tømrer, maler, murer, rørlegger, taktekker, byggtapetserer og møbelsnekker. Vi tar vare på byen! Jeg godkjenner at Fjogstad- Hus lagrer min kontaktinformasjon for å behandle min forespørsel, sende informasjon via e-post og kontakte meg på telefon.


Ja takk, jeg ønsker at Fjogstad- Hus sender meg en månedlig e-post med råd om vedlikehold av boligen min. Jeg har gjort samme jobben i mitt hus , har holdt på i år nå. Gjør det meste selv, men bruker fagfolk når det kreves.


Totalrenovere hus

Har ikke ført regnskap over hva dette har kostet, men er rimelig sikker på at mill forlengst er passert, i tillegg til 1. Hvis man har et falleferdig (dvs deler av huset er falleferdig) hus , eller man kjøper et slikt hus billig. Et normalt hus med kjøkken, bad (det ene er nylig renovert), so. Ok, vi får ta over besteforeldrene til samboerns gamle hus , fra tallet.


Intet er gjort siden den gang, annet enn nødvendig vedlikehold. Så, vi må gjøre ALT! Når man skal pusse opp gamle hus , kan man ikke alltid velge moderne løsninger og materialer.


Mange tror også at alt som ser slitt ut må byttes ut med nytt. Dermed kastes originaldeler som gjør at huset ødelegges rent estetisk. Skaff deg kunnskap og gi den jobben du selv ikke klarer til en håndverker som kan gamle hus ! En del ønsker å totalrenovere boligen hovedsakelig på grunn av verdiøkning ved salg.


Selv om totalrenoveringen er et omfattende og kostbart prosjekt, kan det gjerne lønne seg i det lange løp. Hvor stor verdiøkningen du kan forvente, finnes det riktignok ikke et fasitsvar på. Sephora duftkuponge. Etter mange års leting har vi endelig funnet et hus i det byggefeltet vi ønsker å flytte til. Om det går til en fornuftig pris vil vi kjøpe det.


Totalrenovere hus

Men så kommer problemet. Totalrenovering av bolig er krevende - vi fikser det! Totaloppussing av en hel leilighet eller hus kan være et overveldende prosjekt. Jeg har fått et hus som er 100kvm større enn ferdighuset, jeg har selv kunne velge alt av matriale, farge, type kjøkken, hvilket bad osv Med et ferdighus hadde jeg fått tre valg innenfor prisen ellers så hadde det kostet mer. Fra traust 70-tallshus til arkitekttegnet funkishus.


Foto: Lene Fossdal. Da det unge paret i 20-årene overtok 70-tallshuset på Hanøy på Askøy utenfor Bergen ønsket de umiddelbart å starte prosessen med å totalrenovere huset. De fleste som ønsker å totalrenovere sitt baderom har et eldre hus.


Totalrenovere hus

På den tiden ble ikke disse husene konstruert for å tåle f. Hvis ikke er en forsterkning av gulv en nødvendighet. Det samme gjelder veggene. De har den daglige oppfølgingen av prosjektet. Fra å ha et hus fullt av unger som springer rundt, kan livsløpsstandard plutselig bli aktuelt. Man kan ha kjøpt et gammelt hus som man ønsker å tilpasse sine behov.


For å si det slik, det ble brukt 300k på den leiligheten jeg viser til, som er ca 70m mitt nåværende hus , som jeg kjøpte ifjor har jeg brukt rett i underkant av en million på oppussing. Prosjektleder sikrer fremdriften i prosjektet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg