mandag 22. januar 2018

Glasur til muffins

Glasur til muffins

Sett muffinsformene på stekeplate eller bruk muffinsplate og fyll i deigen, nesten fulle former. Stek små muffins midt i ovnen til de er gylne, ca. Avkjøl før du har på toppingen.


Den er smidig å jobbe med og kan sprøytes i alle mulige lekre dekorasjoner. Muffins hører med når det er barnebursdag! Her er det ingen oppskrifter som ender med kjekke anvisninger som tegn en Spiderman med glasur.


Ja, det er nok lurt #128522; Her har ostekrem som brukes til gulrotkake, bare litt tykkere (mer melis) og med litt farge vært favoritten til lyse muffins. Og smørkrem med sjokolade til sjokolademuffins. Bruk en stor tip med stjerneform, så tar det bare sekunder å pynte.


Glasur til muffins

Og kanskje litt sølvkuler eller stjerner. Fordel den hvite glasuren over muffinsen. Ikke dekk hele muffinstoppen for glasuren vil renne litt utover. Ha den sorte melisglasuren over i en sprøytepose og klipp et tynt hull i tuppen, cirka cm.


Lag tre sirkler i den hvite glasuren , begynn innerst og avslutt ytterst. Vi har oppdaget at du blokkerer annonser. Vi i Godt hadde satt stor pris på om du hvitelister oss slik at vi kan finansiere vår journalistikk med reklame og fortsette å være en gratis nyhetskilde. Ellers er det hipp som happ.


Melisglasuren uten egg er derimot selvsagt et godt valg om noen som skal spise glasuren , er allergisk mot egg. Sett gjerne farge på glasuren med noen dråper konditorfarge. Den tar lett til seg farge, og vips! Luftige vaniljemuffins er alltid like populært. Disse er toppet med rosa smørkrem.


Sjokolademuffins med sjokoladekrem - eller Sjokoladecupcakes om du vil - er supert å kose seg med denne siste helgen i januar! Uansett om du skal bake til barnas bursdag eller til andre festlige anledninger, er muffins alltid populært. Variasjonsmulighetene er dessuten uendelige, og du kan fylle og toppe dem med dine favorittsmaker.


Stroh-rom eller konditor-rom. Nesten som i New York, der vi finner de kjente cupcakes. Små kaker for fine damer i farten. Kanskje dette kan duge?


Om ikke muffins er all verdens vanskelig å få til med denne oppskriften, så kan tilbehøret kreve sin mann eller kvinne. Men mye av pynten kan lages i god tid i forveien. Kilde: Adresseavisen.


Glasur til sjokoladekake. To gode varianter av topping til sjokoladekake. Med kakao og melis. La muffinsene avkjøles på en rist. Dette er et innsendt mattips fra LineG.


Grunnoppskrift på lyse muffins er superenkel å følge. Bruk gjerne muffinsbrett, og server i bursdag og til fest. Pynt med glasur , bær, nonstop eller nøtter.


Glasur til muffins

Egg og sukker piskes til eggedosis, så røres oljen forsiktig inn. Mel, vaniljesukker, bakepulver og kakao siktes og røres forsiktig inn i deigen. Rør smør og sukker forholdsvis lenge, til det er hvitt og kremaktig. Tilsett ett og ett egg og rør godt mellom hvert.


Sikt sammen hvetemel og bakepulver og tilsett vekselvis med melk. Bland sammen melis og vann.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg