tirsdag 16. januar 2018

Selskapslokaler moss

Leie lokaler til selskap med kapasitet til personer til bords. Unik beliggenhet med stor hage og sjøutsikt. Fyll inn relevant informasjon i søkemotoren og bli presentert for tilbyderne som matcher dine kriterier. Se bilder og les anmeldelser fra tidligere kunder.


Restaurant Alexandros har egne lokaler for selskaper og møter i den erverdige Maxegården som ligger vegg-i-vegg. Lokalene er gratis å bruke når det bestilles mat hos oss.

Rom er på omlag kvm og kan bordsette inntil personer. Er det noen av dere som har forslag til selskapslokaler i Moss eller i området rundt? Jeg er særlig interessert i lokaler hvor man kan ta med drikke til middagen selv, evt kun til baren etterpå, men alt er av interesse så fremt det er ikke for dyrt. Det blir ikke Refsnes Gods for å si det slik.


Tusen takk for et svært hyggelig opphold og nydelig forpleining! Takk også for omtanken og hyggen dere sprer rundt dere og som vi nyter så veldig godt av. Vi leverer catering til ditt bryllup, konfirmasjon, julebord eller andre anledninger hvor dere ønsker å få levert selskapsmat. Finn selskapslokaler i Indre Østfold her.


Ming Wah Kinarestaurant, Askim.

Søkbar oversikt over selskapslokaler i Moss av alle typer og prisklasser. Vi gleder oss stort over at fler og fler feirer sine begivenheter i Klostergrotta - være seg om det er kurs, julebor dåp, konfirmasjon, jubileum, eller sølv- og gullbryllup. Selskaps- og utleielokale i Moss. Lokalet i seg selv er passe stort til et selskap med inntil gjester, og har en intim og koselig atmosfære. Støtvig Hotel ligger i tettstedet Larkollen i Rygge kommune i Østfold.


Hotellet ligger i en lun bukt – Støtvigbukta, eller Baugen fra gammelt av, med storslagen utsikt mot ytre Oslofjor til øyene Kollen, Eldøya og Sletter og med Færder fyr langt ute i syd-vest. Villa Elverhøy leier ut selskapslokaler i ærverdige omgivelser sentralt i Hølen (Vestby Kommune). Våre gjester kommer gjerne fra Kolbotn, Ski, Ås, Drøbak, Vestby, Hølen, Son, Kambo, Moss til og med Fredrikstad. Trykk på linken så finner du adressen vår, vi har stor gratis parkeringsplass rett på utsiden av selskapslokalet.


Oppdateres fortløpende. Beste restauranter i Moss , Norge: Se anmeldelser fra reisende og bilder av spisesteder i Moss , og søk etter pris, beliggenhet og mer på TripAdvisor. Intimt og hyggelig selskapslokale i Moss til leie for mindre arrangement som f,eks konfirmasjon,.


Ring gratis til Torderød Gård nå eller skriv en vurdering. Jeg ser for meg at 20min med buss er langt nok unna. Kan noen tipse meg om lokaler rundt omkring?


Vil ha et lokale som er pent, enten med bevertning eller hvor vi ordn. Hvitsten Kirke ligger i Vestby kommune. Venezia Ristorante på stedet Storg.

Imidlertid er buss den enkleste og billigste måten å reise videre på. Det tar ca en time og tretti minutter. Refsnes Gods har et rikholdig utvalg av selskapslokaler å velge mellom når vår utsøkte mat og vin skal nytes. De fleste lokalene ligger i den gamle hovedbygningen, hvor den herskapelige atmosfæren er bevart. Fra vår flotte Paviljong kan man nyte utsikten over hagen og fjorden.


Våre gjester som leie selskapslokale av oss kommer gjerne fra Kolbotn, Ski, Ås, Drøbak, Vestby, Hølen, Son, Kambo, Moss til og med Fredrikstad. Vi har stor gratis parkeringsplass rett på utsiden av selskapslokalet. Beskriv hva du trenger, vent på tilbudene, og velg det som passer deg best! SELSKAPSLOKALER i MOSS har aldri vært enklere!


Vi sikrer en fornøyelig opplevelse for deg og gjestene. Catering Sarpsborg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg