onsdag 10. januar 2018

Bursdagsdikt 50 år

Treff andre voksne på møteplassen for oss over år. Jubel og stas og stor ståhei, for dagens helt spesielle jubilant. Når du ser at alle dine venner bli eldre, må du kanskje innrømme at det er lenge siden du også ble år. Til deg fordi du er både tøff og grei.


Du har fest, og naboene ikke merker noe til det. Når alt du ønsker deg til bursdagen er å ikke bli påminnet om alderen din. Nok eit lys skal blåsast ut, du blir snart ein vaksen gut, åra har gått i slik ein fart, og vi har vore med deg heilt frå start. Gamle snille Bamsen vår fyller femti år i år. Hei hurra for Bamsefar som er så snill og rar.


Og ugla fløy fra tre til tre og ropte hele natten i morgen skal det være fest hos Bamsen klokken atten. Jeg tenkte jeg skulle gi deg et godt råd på bursdagen din, men så gikk det opp for meg at du har mye mer erfaring med å bli gammel enn jeg har! Noen mennesker blir klokere med årene.


Husker du når år virket gammelt? Det hadde du sikkert husket, om du ikke hadde vært så gammel! Tilbudet gjelder kun i dag!


I din alder kan dette være nyttig informasjon… Gratulerer med dagen! Bursdag og Bingo begynner på samme bokstav. Trenger du et godt sitat?


Du vet en person er spesiell når vedkommende kan få deg til å smile uansett hvilket humør du er i. Du møter tusenvis av mennesker gjennom livet som du ikke føler at du har noe som helst til felles med. Så møter du den ene spesielle personen, og livet ditt er endret på et blunk. Jeg er nok langt over gjennomsnittet opptatt av barns spisevaner og hvordan man kan lage go riktig og spennende mat for både store og små - og jeg trives med å blogge om dette. Letter from a Mother to a Daughter: My dear girl, the day you see I’m getting ol I ask you to please be patient, but most of all, try to understand what I’m going through. Er du ute etter et morsomt bursdagsdikt til noen som fyller ? Da har du kommet til riktig sted.


På denne siden presenterer vi flotte dikt noen som fyller 50. Tredve år - med løftet om et nytt tiår av ensomhet, med en stadig kortere liste over enkeltmennesker som var verd å kjenne, med stadig færre ting å begeistres for og stadig mindre hår. Er du på utkikk etter et bursdagsdikt til bursdagskortet?


Sender deg et lite bursdagskort og beklager at jeg er forsinket men, gjort er gjort! Håper bursdagen din var flott og fin at du har blitt gjort stas på og at du kanskje fikk litt vin? Du har ihvertfall fortjent den beste dag med masse latter og moro i gode venners lag. I dag er din store dag håper den feires i festelig lag med kaker, gaver og godteri.


Når man er år , har man som regel alt man trenger. Hvorfor ikke be alle gjestene om å ta med seg hver sin vinflaske av den vinen de selv liker best? Det å velge ut et veldedig formål gjestene kan donere til, kan også være vellykket.


Bursdagsdikt 50 år

Da slipper gjestene å vri hodet for å finne på en gave!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg