fredag 19. januar 2018

Farmen ståle

Farmen ståle

Farmen-Ståle drømmer om å bli standup-komiker - Jeg er som Fantomet. Se hva Ståle svarte nederst i artikkelen! I løpet av de fire ukene Ståle var på Farmen har han fått mye pepper blant deltakerne.


I kveldens Farmen blir smia fylt av røyk når Marianne Wåhlberg (29) og Julie Aas Rye (27) prøver å få den i gang. De klarer ikke å finne ut hva som er feil. Derfor kommer Ståle. Nå er Ståle lei av kosinga på Farmen.


Ståle og Siv har endelig kommet sammen igjen etter at Ståle var. Ståle røk ut: - Farmen blir uten tvil kjedeligere nå TV-profilen: - Nå blir det stille i fjøset (VG Nett) Lørdag røk Ståle Bjørnvåg (40) ut av Farmen. Farmen er TV2`s storsatsing i reality genren og programmet har et jevnt høyt seertall. TVog STRIX er flinke til å framheve en Bad guy og det er liten tvil om at det er Ståle Bjørnvåg som har fått dette stemplet i år.


Farmen ståle

I kveld braker Farmen -deltagerne Ståle Bjørnvåg (40) og Bjørnar Skogstad (58) sammen i et hissig verbalt slagsmål hvor bannordene hagler. Farmen -Kim dynges ned av meldinger etter at han slo ut Ståle Ki- J. Ståle amgriper Bjørnar for skade en ku og. Kim slår ut store, stygge Ståle (VG Nett) Kim Sondre Krantz Hagen har opplevd en storm av.


Farmen (Norge) sesong er den sjuende sesongen av TV-serien Farmen. NO: I Farmen har norske TV-seere denne våren fått se en sesong fylt av romantikk og ikke minst dramatikk. Ikke minst har Ståle Bjørnvåg (40) satt sine spor, etter at han flere ganger har hisset på seg både deltagere og seere.


Farmen ståle

NO: I torsdagens episode av Farmen kommer det fram at Ståle Bjørnvåg (40) virkelig bestemmer seg for å sette seg på bakbeina. Bjørnvåg bestemmer seg nemlig for å boikotte ukesoppdraget fullstendig. Dermed er helvetet igang på Farmen -gården i Telemark, og seerne får senere se. Vi som ikke liker Farmen-Ståle.


SIDE2): Ståle Bjørnvåg (39) har måtte tåle mye kritikk for sin oppførsel på Farmen. Jeg får både e-poster og telefoner nattetid. De som er kvassest går i ganske stygge uttalelser, som for eksempel at jeg må brenne i helvete og at det er noe av det styggeste de har sett på TV, sier Ståle til Side2. Steni AS bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din opplevelse på våre nettsider. Ved å godta og bruke hjemmesiden vår aksepterer du samtidig at Steni benytter cookies.


Farmen ståle

Jeg ble så sint at det gikk i svart for meg. Hadde vi ikke vært på Farmen , ville jeg nok gitt ham en på trynet. Utspillene hans traff spikeren rett på hodet og gjorde meg veldig aggressiv, sier han. Ståle Bjørnvåg legger ikke skjul på at han ikke kom spesielt godt overens med sin Farmen -konkurrent.


Aller Media Hvorfor ser du denne annonsen. Nettstedet du nå besøker blir i stor del finansiert av annonseinntekter. Basert på din tidligere aktivitet hos oss, vil du få annonser vi tror kan interessere deg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg