torsdag 25. januar 2018

Navn på klær

Design dine egne klær med et budskap som legges merke til. Alltid stort og oppdatert utvalg. Kjøp klær på postordre eller nett. Slipp deg løs blant 2varemerker og finn dine favoritter.


På Boozt finner du over 4merker.

Håndklær, toalettvesker, badekåper, pledd og luer. Alt levert med broderte navn ! Du kan merke absolutt alle eiendeler med våre selvklebende merkelapper! Du kan feste de på klær , sko, ryggsekker, leker og matbokser. Vil du merke andre eiendeler og skatter som legoklosser, bøker eller dukker kan du bruke våre små merkelapper som passer perfekt til å dekorere selv de minste ting.


Merk klær og ting så de ikke forsvinner! Enten du har barn i barnehage og skole, eller foreldre på aldershjem, er det viktig å merke tingene med navn så de ikke kommer bort. Det enkleste er å bruke strykefrie navnelapper, de har lim som tåler vask og kan klistres rett på klærnes vaskelapp og harde overflater.

Få navnebånd i klærne og dine egne kreasjoner Skal dine kreative verker ha et ekstra streif av luksus, så er våre navnebånd med til å sette prikken over i-en. Navnebåndet er et mykt polyesterbån som kan lages i den stilen du ønsker. Du kan selv designe navnebåndet så du får eget navn i, på en flott og unik måte.


Vevde sy- på etiketter med navn , merke osv. Gi de fantastiske kreasjonene dine den oppmerksomheten de fortjener! Eller bruk dem for å unngå at barnas klær havner i glemte klær -kassen! Trykke på klær selv?


Transfermerker av god kvalitet er viktig for å lykkes. Navnelapper som ikke faller av er den viktigste egenskapen når du skal merke sokker, sko, klær , drikkeflasker og alt mulig annet til barna. Som småbarnsmor eller far har du garantert blitt oppfordret til å sette navn på alle eiendelene til ditt barn.


Spesielt rundt barnehagestart. Vi har spesialisert oss på trykking og brodering av klær og tekstiler. Her får du kjøpt klær , gensere, T-skjorter, skolegensere, arbeidsklær og alt annet av tekstiler med egne logoer og design trykket eller brodert. Samedrakt, samekofte eller bare kofte er norske navn på den samiske folkedrakten. På nordsamisk kalles den gákti, på sørsamisk gåptoe eller gapta og på lulesamisk gáppte.


Samedraktene brukes på tvers av landegrensene på Nordkalotten, på samme måte som samiske språk og andre kulturelle særtrekk.

Her er jentenavnene i alfabetisk rekkefølge: Abby Abelone Abigail Ada Adea Adela Adele Adeleid Adelen Adelia Adelie Adelin Adelina Adine Adriana Adriane Adrianne Adrienne Agata Agate Agatha Agathe Agnes Agneta Agnete Agnetha Agnethe Agni. Vi har strykefrie navnelapper i farger, klistrelapper, navnestempel, id-bånd for barn og klistremerker. Gratis porto på alle varer! Spar tid og energi: Få med deg lagkameratene når du designer nye klær til teamet.


Hente inn størrelser Vårt verktøy hjelper deg å innhente størrelser, spillernumre og navn på medlemmene i teamet. Klubbrabatt til alle, betal med Klarna, Vipps eller faktura. Ikke alle farger finnes i alle strl. Se på bildene under for hvilken farge som er aktuell for din strl. Vi sender ordre i slutten av hver mnd.


Kosedyr, koseklut eller kosepute. Smokk, hvis barnet bruker dette. Barn som sover på dagti må i mange barnehager ha med seg en vogn å sove i. Vognen må ha vognpose tilpasset årstiden og insektsnett. Varene leveres lynraskt, og du kan betale med Vipps, faktura eller kort. Du får kule mønstre som barna elsker, gratis frakt og priser fra 9- kroner.


Klistrelapper og strykemerker til merking av klær , sko, drikkeflasker og andre eiendeler til både store og små. Indirekte indikasjoner på når klær ble tatt i bruk kommer fra DNA analyser av lus. På sommerdrakten er hårene fjernet. Kofta – gákti – er nok det klesplagget de fleste forbinder med samiske klær.


Den er fargerik og svært iøynefallende. Den tradisjonelle samiske mannsluen har mår- eller oterskinn nederst og en firkantet luepose som er fylt med dun, slik at spissene står ut og får luen til å ligne på en stjerne.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg