fredag 12. januar 2018

Tips til utkledning

Kostymer og Tilbehør til Barn og Voksen. Gode Priser og Lynrask Levering! Nordens største utvalg! Søk Utkledning Par. Finn grøssende, skumle halloweenkostymer til best pris.


Tips til utkledning

Vi er studenter som skal kle oss ut, og trenger tips ! Skal på temafest i slutten av månden, hvor temaet er cheap creepy circus. Tenkte på noe med creepy doll makeup, men veldig vanskelig å finne ut hva typ av kostyme som kan passe bra til temaet. Hvis noen har forslag hadde det vært super hyggelig med hjelp! Eneste regelen om utkledning er vel egenltig at det ikke finnes noen regel!


De første årene man feiret halloween i Norge var de aller fleste nifst utkledd. Mange barn drømmer om å være vampyr til halloween. Det er det slutt på! Er bedt på halloweenfest, og lurer litt på hva jeg skal kle meg ut som.


Tips til utkledning

Jeg vil ikke være noe som alle andre også har kledd seg ut som! Men lommeboka sier at jeg må ta i bruk ting jeg kanskje har fra før trenger noen kreative sjeler til å hjelpe meg her, noen gode tips ? Men det skal ikke mye til for å bli skummel eller morsom til Halloween. Men det gøyeste er å være kreativ og lage sitt eget kostyme eller sminke seg.


Velkommen til halloweentips. Bruk menyen til venstre for å finne oppskrifter, sminketips, kostymetips mm. Deretter tegnet jeg på og klippet ut hele vingestykket som strekte seg fra arm til arm på den lille genseren. Så gjorde jeg det enkelt og sydde noen få sting rundt halsen og ermene for å feste vingen til resten av kroppen.


LES OGSÅ: Barnekostymer du enkelt kan lage selv. DRIKKEYOGHURT-KOSTYME: Lett å lage - så fremt man kan tegne! Ikke helt klar for Halloween? Her tips til billige kostymer!


Eller strekker kanskje ikke pengene til ? Frykt ikke, vi har et par tips som ikke tapper lommeboka! Arranger temafest med alt fra pynt til borddekking og annet festutstyr. Vi har et bredt utvalg av diverse pynt som ballonger, bannere, underholdning, utstyr til borddekking og MYE MER som vil sette prikken over i’en på festlighetene du inviterer til ! Med et valgt tema er det nemlig både morsommere og lettere å planlegge festen.


Tips til utkledning

Temafest-produkter. Hos oss finner du verktøy, redskaper og dekorasjoner til hjem og hage, samt mye mer. Vi har sommersfæst hvert år og siste året så hadde vi tema som da var militære.


Egentllig ble det helt tilfeldig og ikke meningen sist gang, men jeg hadde skrevet innbydelsen utifra en innkallelse til rep-øvelse. Men over til saken igjen så ønsker jo folk da tema igjen og jeg aner ikke hva vi ska. Er det tid for karneval, temafest eller Halloween? Hos CoolStuff har vi hyllene fulle av kostymer for både barn og voksne. Vi har et stort utvalg i alt fra morsomme kostymer til zombie-drakter.


Tips til en morsom ungdomsbursdag for gutter og jenter. Klikk deg innom nettbutikken og se utvalget i de forskjellige tema. Kjør svarte eller hvite ballonger og be alle gjester kle seg i helsvart eller helhvitt.


Slike fester holder ungdommer på med til de er opp i 20-årene, ifølge Camilla. Gutter kler seg ut som jenter og omvendt. Bla i varegruppe menyen under til venstre, eller benytt søkefeltet øverst og trykk ENTER! Skriv inn stikkord f. Cowboy, Abba, Disco, tall, Pirat, Toga, Strømper, Hansker, Tenner og så videre og du vil få relevante treff på det du søker etter.


Nettsiden filtrerer og jo mindre man skriver dess mer treff får du.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg