tirsdag 9. januar 2018

Barneselskap kaker

Finn festlig tilbehør på Norges gadgetmekka! Se på våre nyeste gadgets. Vi har de kuleste gavene du kan gi. Du kan når som helst melde deg av e-postlisten.


Jeg har bakt og samlet kakeoppskrifter hele livet.

Her på Det søte liv viser jeg deg samlingen min med bakst og deilige kaker i alle slags varianter, lekker konfekt og nydelige desserter. Alt er testet ut, bakt og smakt av meg. Alle oppskriftene er garantert gode og enkle å få til. Hos oss finner du festlige kakeoppskrifter til barnebursdag. La deg inspirere av uimotståelig klassikere og kaker med ny vri.


Gled barnet ditt og alle de små og store gjestene med festlige bursdagskaker! Her finner du oppskrifter på morsomme kaker formet som tall, fotballbane, sjørøverskute og fargerike og kule cake pops.

Hvelv kaken på rist og avkjøl den. Del sjokoladekaken i to. Da er det enklere å skjære kaken i to lag, dessuten blir det to kaker. Bre sjokoladekrem over de to bunnene og legg de andre to over.


Dekk kakene med resten av kremen og pynt med gelétopper. Min store hobby har i de siste årene blitt kakebaking. Jeg elsker å dekorere kaker og prøve ut nye oppskrifter. En brødform eller springform kan fint også brukes. Bare husk på å ikke fylle formene for fulle og å tilpasse steketiden etter hvor høy kaken er.


Her får du én enkel oppskrift på kake til barnebursdag som du kan velge å løse på tre ulike, kreative og morsomme måter! Moro får både barn og voksne. Les også: oppskrift, ulike.


Kykeliky og velkommen til bondegårdsparty med kyr, katter og kaniner! Her finner du alt du trenger for å ordne med kaker , leker og pynt som gjør selskapet riktig landlig – selv om dere bor midt i byen. Skal du arrangere selskap med en liten allergiker som gjest?

TORO Sjokoladekake Langpanne er laget av glutenfrie og melkefrie råvarer, den er enkel å lage og en kake som barn stort sett liker godt. Til mål kan du bruke sjokoladepinner. Stikk tannstikker i seigmenn som spillere. Trenger du en fin barnekake til barneselskap eller barne bursdag? OBS: Ved bestilling av kun én kake må kaken hentes selv.


Sjekk også ut dåpskakene våre. Send oss ein førespurnad eller bestilling her, så kontakter vi deg så fort vi har muligheten. Kake til barnebursdag. Om du vil dekke barnebursdagens kake med et marsipanlokk, får du kjøpt ferdig marsipan i ulike farger. For en nybegynner kan det være vanskelig å kjevle ut marsipan tynt nok og samtidig få lokket til å henge sammen.


Stikk pinnen i midten av kaken , hvis det ikke fester seg noe til pinnen er kaken ferdig. Avkjøl kaken på rist. Bland sammen smør, melis, kakao og kaffe til en glasur. Smør eller sprøyt glasuren på kaken når den er kald.


Spørsmålet kan gi de fleste barn stjerner i øynene. Men den mammaen eller pappaen som skal stå ansvarlig for kaken kan fort bli noe panikkslagen når poden gir seg kast med fabuleringer om kaker formet som romskip, apekatter eller hva med slottet til Elsa? Minst én gang i året har noen den store gleden av å ha bursdag. Egentlig burde man ha fest oftere, men en dag i året er det en spesiell person i fokus.


Det krever litt ekstra planlegging og selvfølgelig skal det gjøres sammen med jubilanten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg