mandag 22. januar 2018

Kake til barneselskap

Velkommen til mitt søte kakeparadis! Jeg har bakt og samlet kakeoppskrifter hele livet. Alt er testet ut, bakt og smakt av meg.


Cakepops er noe av det hotteste og morsomste innen baking for tiden! Kort fortalt er det kjærlighet på pinne- kake pyntet etter din egen fantasi. Denne oppskriften gir ca. Hos oss finner du festlige kakeoppskrifter til barnebursdag. La deg inspirere av uimotståelig klassikere og kaker med ny vri.


Hvelv kaken på rist og avkjøl den. Del sjokoladekaken i to. Da er det enklere å skjære kaken i to lag, dessuten blir det to kaker.


Bre sjokoladekrem over de to bunnene og legg de andre to over. Dekk kakene med resten av kremen og pynt med gelétopper. I dette innlegget viser jeg morsom mat og kaker du kan lage til barnebursdag! Fotballkake er perfekt å ha i barnebursdager for fotballinteresserte gutter eller jenter.


Les også: Lag en deilig bløtkake til barnebursdagen. Kake med rivingstillatelse. En klassisk langpannekake der det bare er fantasien og barnas leker som setter grenser. Vask barnas lille traktor, gravemaskin og lastebil slik at de kan grave i, kjøre på, laste av og dekorere kaken. Invitasjon barnebursdag.


Kake til barneselskap

Vær tydelig i innbydelsen til barneselskapet, det gjør det lettere både for de inviterte barnas foreldre og for deg. Spørsmålene blir færre og prosessen blir smidigere. Skal du arrangere selskap med en liten allergiker som gjest?


TORO Sjokoladekake Langpanne er laget av glutenfrie og melkefrie råvarer, den er enkel å lage og en kake som barn stort sett liker godt. Annerledes ting som løfter barneselskapet fra det vanlige. Finn ballonger, kakeformer og alt du trenger til en vellykket fest!


Kake til barneselskap

Se på våre nyeste gadgets. Vi har de kuleste gavene du kan gi. Ta barneselskapet til neste nivå med en kake som står i stil med ditt barns interesser og fantasi! Trenger du en fin barnekake til barneselskap eller barne bursdag?


Sjekk også ut dåpskakene våre. Sjekk ut utvalget av fine barnekaker her! Visp til du har tjukk og blank marengs. Klem ut vatnet frå gelatinplatene og rør dei inn i det varme vatnet til alt er oppløyst. Hell vatnet i ein tynn stråle, litt og litt, i marengsen medan miksaren går til alt er godt blanda.


Fordel marengsen i kakeforma, jamn ut så godt du kan. Set kaka i kjøleskap over natta, eller i allefall 3-timar. Kykeliky og velkommen til bondegårdsparty med kyr, katter og kaniner! Her finner du alt du trenger for å ordne med kaker , leker og pynt som gjør selskapet riktig landlig – selv om dere bor midt i byen.


Forvarm ovnen til 1grader. Du kan også benytte en kakeform, men må da snitte kaken i to når ferdigstekt. Lager du to kakebunner er du garantert like høyder og en jevnt utseende kake. Her er et forslag til kaker du kan servere i barneselskapet: Sjokoladekake i langpanne brownies (kan lages ferdig og fryses, pyntes dagen fr). Sjokoladekake Enten det er kake til barnebursdag eller sommeravslutning p skolen, en kake til ha med p dugnad eller en kake servere gjester, s er.


Kake til barneselskap

Dette skriver en mamma i et diskusjonsforum på nettet. Det synes jeg er altfor mye! Sjekk med en trepinne om kaken er ferdig. Stikk pinnen i midten av kaken , hvis det ikke fester seg noe til pinnen er kaken ferdig.


Avkjøl kaken på rist. Bland sammen smør, melis, kakao og kaffe til en glasur. Smør eller sprøyt glasuren på kaken når den er kald.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg