tirsdag 30. januar 2018

Beste navnelapper

Navnelapper - alltid fri frakt. Lag dine egne merkelapper i dag! Strykefrie og i mange fine design. Miks farger, mønster og motiv. Gøyale navnelapper til barnas klær.


Selvklebende - 1stykk i pakken. Supersøte design, selvklebende. Svært enkel bestilling! Tåler vaske- og oppvaskmaskin. Vi tar godt vare på de små.


Skadelige midler er selvfølgelig forbudt i vår nettbutikk! Her er de beste vinterskoene for barn. For enkel merking av klær. Vi har listen over den som er best i test.


Beste navnelapper

Kan stemples rett på plagg eller vaskelapp. Våre navnelapper tåler vask etter vask og sitter som støpt! Bestill i dag på lappeliten. Vi sender neste virkedag og har gratis frakt!


Dette produktet kan sammenlignes med klistrelapper. Men, produktet har et mye mer slitesterkt materiale og en langt kraftigere lim. De strykefrie navnelappene kan brukes både på harde flater, som for eksempel drikkeflasker, matbokser, leker osv, samt på tøy og tekstiler. Merkelapper fås i tre varianter.


Beste navnelapper

Enkel og rask merking av votter, luer, ytterjakker etc. Når navnelapper som ikke faller av er viktigst. Derfor har vi gjennomført mange tester av forskjellige typer materiale, og kan tilby strykefrie merkelapper som kan brukes på alt – også klær og tekstiler. Lappene er enkle å bestille, og varene kom i posten dagen etter bestillingen. Leveringstiden er best i testen sammen med Smartlapper.


Les også: Stor test av sjokolademelk. De verste tingene du kan si til en mamma. Det eksisterer ingen tydelige testvinnere, men som Din Side sier: “Dette er blant de lappene som sitter desidert best fast! Er du i tvil, sjekk ut tilbakemeldingene fra kundene våre på Trust Pilot.


Merk klær og ting så de ikke forsvinner! Enten du har barn i barnehage og skole, eller foreldre på aldershjem, er det viktig å merke tingene med navn så de ikke kommer bort. Det er så godt som best i test for oss. Det enkleste er å bruke strykefrie navnelapper , de har lim som tåler vask og kan klistres rett på klærnes vaskelapp og harde overflater.


Fra 99kr - Gratis frakt - Ingen skjulte kostnader! Fri frakt, sender neste dag. Holder vask etter vask år etter år, Pandaprint. For klær uten vaskeanvisning eller vaskeanvisning med dårlig flating anbefales strykelapper.


Beste navnelapper

Vi får ofte spørsmål om hvilke navnelapper som er best. Derfor tilbyr vi forskjellige typer av merking, slik at vi kan imøtekomme akkurat DITT behov. Profesjonelle vevde navnelapper laget i tekstil, til sying på klær. Stor Størrelse 70xmm, bakgrunnr og tekst farger. Vevde merkelapper leveres i Norge, UTEN Toll!


Vevde navnelapper er klassikeren som aldri går av mote. Festes med Taggit, syes eller strykes fast. Kan gjenbrukes år etter år.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg