tirsdag 25. august 2020

Trampoline europris

Trampoline europris

Kom langs en raak ook verslaafd aan deze hype! Koop een trampoline vanaf €395! Vi har ti års erfaring med stort fokus på sikkerhet, slitesterke materialer og hoppeegenskaper, og fører også alt av tilbehør og reservedeler som fjærer, ring, stige, sikkerhetsnett, beskyttelsesring og trampolinematte. Vurderer du å kjøpe trampoline , kan du trygt kjøpe det hos Europris ! Vi har mer en års erfaring, og alle våre trampoliner holder god og solid kvalitet! Vi setter sikkerhet i fokus!


Trampoline europris

Vi har mere en 10års erfaring og alle våre trampoliner holder god og solid kvalitet! Derfor er alle våre trampoliner godkjent som leketøy og sikre i bruk! Europris - Mer til overs! Europris har alltid gode tilbud på diverse produkter relatert til sesongen. Sikkerhet på trampoline ! Vi ønsker at det skal være trygt å bruke våre trampoliner.


Først og fremst – en holdbar trampoline skal kunne brukes lenge, så enkelt er det. Vi vil, gjennom å produsere produkter med høy kvalitet, samt ha komponenter og reservedeler tilgjengelig, minske slitasje og unødvendig avfall og dermed bidra til en mer holdbar framtid. Trampoliner - Obs: Smarthandel.


Samtidig må man tenke langsiktig hvis man har tenkt til å beholde trampolinen i flere år, og allerede ved 4-års alder oppleves en trampoline på meter ikke lenger som spesielt treg. En trampoline på meter i diameter er på grunn av størrelsen dessuten mindre egnet for at to stykker kan hoppe på den samtidig. Her kan alle hoppe om kapp, leke og more seg. Det er selvfølgelig viktig at sikkerheten er i orden, og derfor kan du naturligvis også kjøpe sikkerhetsnett hos JYSK.


Sporten zonder Gewrichten te belasten. Haal het beste uit je workout. Ervaar het verschil! Jobber hos Europris og har selv trampoline der i fra, sesong nr. Ingenting å si på den.


Trampoline europris

Mulig spretten kunne vært bedre, det har jeg ikke tenkt på, men på en 6-trampoline så holder det med spretten som er. Søk etter trampoline europris på Kelkoo. Sammenlign tilbud på trampoline europris fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge. Denne modellen er et prisgunstig valg for noen med høye krav til sprett! En anelse mindre trampoline med stabil ramme og en slitesterk, UV-bestandig polypropenmatte som gir god sprett.


Supreme Ground Level, patentert design og første på det norske markedet som ligger flatt med plenen. Kantbeskyttelsen består av polyetenkledd EPE-skum (mm tykt), og det høye sikkerhetsnettet med polstrede stolper bidrar til sikrere hopping. Det skiller bittelitt på str, men ikke allverden. Solid trampoline med kraftige fjærer og fire bein av galvanisert stål.


Fjærlengde: ca cm. Beskyttelsesnett og vattert kantbeskyttelse medfølger og gir god sikkerhet. Bestill trampolinehopp eller bursdagsfeiring idag! Med en trampoline i hagen har du det morsomste treningsredskapet i verden utenfor døren.


En god trampoline er ikke bare for lek, den gir faktisk trening uten at man tenker på det, for man hopper jo fordi det er moro.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg