tirsdag 18. august 2020

Vaskerom innredning

Vaskerom innredning

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Finn vaskerom innredning hvis du ser nå.


Vaskerom for hele familien. Det er egentlig ingen grunn til å frykte tøyvasken på vaskerommet. Trikset er å få den til å føles mindre som en jobb – med smartere sortering, plassbesparende tørking og enklere organisering. Derfor er et vaskerom ofte et multifunksjonelt rom som må inneholde mange praktiske løsninger som kan imøtekomme alle de forskjellige funksjonene. Det stiller store krav til hvordan vaskerommet er innredet, men også til de elementene og løsningene du velger til vaskerommet ditt.


Et vaskerom kan være så mangt - alt fra et lite hjørne av badet til et eget stort rom. Er du heldig å få innrede et eget rom forbeholdt klesvasken, har vi tipsene som gjør rommet funksjonelt! De beste tipsene til et ryddig vaskerom.


Vaskerom innredning

Vi trenger plass til å sortere klesvasken og brette de nyvaskede klærne. Din vaskeromsinnredning vil i høy grad være påvirket av formen på rommet. Den gjennomsnittlige størrelsen på et vaskerom er på omkring kvadratmeter, og mer plass trenger du ikke for å få en god og funksjonell innredning. Linn Bad kan tilby eit breitt utvalg i skap i mange størrelsar, slik at du kan lett kan innrede deg eit funksjonelt vaskerom , anten du har liten eller god plass. Hvis du har vaskerom ved siden av badet, garderoben eller soverommet kan du ønske deg en hel vegg som skap - med skyvedører både fra vaskerommet og det tilstøtende rommet.


På den måten kan du legge inn de rene, brettede klærne rett fra vaskerommet og inn i skapet, uten tid brukt på å frakte vasken hit og dit. Selv små vaskerom kan spesialtilpasses etter dine ønsker og behov. Faginnredning sørger for å utnytte plassen og tilbyr slitasjesterke overflater for varig kvalitet. Vi er en fullskala hvitevareforhandler, og leverer komplette løsninger ferdig montert. Når man skal planlegge vaskerommet er det viktig å tenke på hvilke funksjoner man ønsker seg.


Vaskerom innredning

Dagens vaskerom skal være mer effektive enn tidligere, og derfor har vi løsninger som blant annet integrert strykeskap og skap med gode oppbevaringsmuligheter i vårt sortiment. Har du et lite vaskerom eller en smal entré som du har problemer med å innrede? Vi gir deg tips og inspirasjon til en optimal innredning. Hvis du ønsker det, kan vi hjelpe deg med å designe en skreddersydd løsning, akkurat som vi gjerne står for monteringen. Bestill et møte, eller kom innom en av våre butikker.


INNREDNING PÅ VASKEROMMET. Ah, det er lite som gjør meg like glad som oppbevaring! Spesielt når jeg vet akkurat hvordan jeg vil ha det. Dype gode skuffer langs den ene veggen,.


Wow for et flott vaskerom. Men det er ikke tatt i bruk. Det sagt er det liten forskjell mellom vaskerom og baderomsskråg hos IKEA. Hatt kjøkken på bad før også. Bruker bein på vaskerommet.


Se artikkel om dette badet i Viivilla: Denne huseieren har egen blogg ÅPENT HUS og jeg har fått låne ferdig-bildene derfra. Jeg har også bistått med planlegging av hovedbadet i dette huset. På et lite vaskerom teller hver centimeter. Da kan et nedfellbart tørkestativ montert på veggen være en god løsning. Du får plass til mye tøy på tørkestativet når det er felt opp, og når du er ferdig å tørke kan det slås sammen inn mot veggen.


Vaskerom innredning

Nedfellbare tørkestativ er plassbesparende på små vaskerom.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg