fredag 21. august 2020

Strikking for nybegynnere lue

Norway Shop, den offisielle butikken for gensere fra Dale. Kjøp ullgensere for men, norske luer og merino ul gensere for damer og men. Kjøp fôr i metermål og se det store utvalget vi har til prosjektet ditt. Finn laveste nettpris her. Lær å strikke med strikkeskolen.


Dette er en side både for deg som vil lære å strikke, og for deg som ønsker inspirasjon.

Har du forresten sett boken Med hjerte for strikk? Hvordan nybegynnere kan lære seg å strikke. Her finner du strikkekurs for nybegynnere. Dette er en videoguide for deg som har lyst å lære å strikke.


Strikking er for alle - også deg. Her er det vist at du kan bruke rundpinne. Det er bedre arbeidsredskap for hånden og armen og gir en bedre arbeidsstilling.


Selv om du skal strikke et kort stykke.

Rette lange pinner kan sies å være gammeldags og umoderne. Selv nybegynnere kan strikke vakre og nyttige elementer! Disse gratis strikkeoppskrifter er perfekte for nybegynnere eller avanserte nybegynnere som ønsker å lære noen nye teknikker. Og mens noen skjerf laget listen, er de alt annet enn enkle, mens de fortsatt er enkle for deg å hoppe i med en.


For barn og nybegynnere Gyldendal Lr strikke. I vrt store utvalg av gratis strikke- og hekleoppskrifter finner du prosjekter for bde nybegynnere og erfarne. Merkelappar: hjemmestrikket lue , hue, Hue med vri, lue , lue med vri, mnster.


En enkel og delikat lue som nybegynnere ogs kan strikke. Håper du finner en lue du vil strikke. Gratis strikkeoppskrifter for både nybegynnere og eksperter. Ta fram pinnene og fyr opp i peisen, nå kommer vinteren.


For en nybegynner innen strikking så er dette en fantastisk oppskrift. Har nå lagt opp til en lilla lue :) Et spm. Jeg strikker nå på rundpinne, har aldri prøvd med strømpepinner. Da strikker man bare fram og tilbake til tåa, hvor man må felle litt, før man syr sammen. Kan hekle kant og lage dusker og hele pakka om man ønsker det.


I denne smarte videoen bruker hun som strikker faktisk kun minutter på å bli ferdig med den ene votten, så dette bekrefter i høyeste grad at også innen strikking gjør øvelse mester. Så sett i gang med å strikkingen, så blir det nye votter til både deg selv og resten av familien!

For meg er strikking ren meditasjon og noe jeg elsker. En liten stund på dagen hvor fingrene ikke kan være opptatt med telefonen eller andre ting. Her har jeg laget flere strikkeoppskrifter som skal passe deg som er nybegynner, nettopp med tanke på at jeg vil at du skal kjenne på gleden og stoltheten av det å ha laget et helt eget plagg.


En helt enkel topplue med dusk til 3-åringen på pinne eller må da være et greit prosjekt? Svært lite montering, og du kan lage den ensfarget, stripete eller med ulik farge på lue og dusk. Du må kunne felle og strikke vrange masker (til vrangborden) bare. Nettsiden drives av garnmerket Drops og de legger ut oppskriftene til alle sine kolleksjoner på denne siden.


Jeg holder selv på å lære meg å strikke, og det jeg synes var så bra med denne siden var at i tillegg til å forklare oppskriftene godt i teksten har de også lagt ut instruksjonsvideoer der vi nybegynnere kan lære oss forskjellige ting som å legge opp masker, felle av, lage. Velkommen til DROPS Design!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg