fredag 28. august 2020

Stikking i underlivet gravid

Rask og trygg leveranse. Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme. Stikking i underlivet som gravid.


Livmoren vokser og øker vekten sin fra cirka gram til rundt en kilo i løpet av svangerskapet. Muskelen er veldig fleksibel og tøyelig.

Fra å ligge godt gjemt bak skambenet vokser den så den til slutt går helt opp til brystbenet. Smerter i underlivet når du er gravid kan naturlig nok skape bekymring. De fleste tilfeller er ufarlig, men stikkende smerter, noe som føles som knivstikk i underlivet , kan selvfølgelig være skremmende og ubehagelig.


Har hatt merkelig stikking i underlivet siden lørdagen. Når dette begynte var det skikkelig ekkelt,skulle ikke klare å gå utav butikken og inni bilen. Aner ikke hva som foregikk inni der.


Etter det var det å bøye seg fremover i sittende s. Kjente de helt nederst og i lysken. Underlivsplager hos kvinner De fleste kvinner fr fr eller senere problemer med sitt underliv, og ingen symptomer fr.

Mange opplever stikninger og ubehag nederst i magen og noen m tisse. Har de siste dagene hatt mye stikninger i skjeden, kjennes ut som det er i livmorhalsen. Kjennes nærmest ut som noen stikker en nål i meg. Er det noen som har hatt det samme som kanskje vet hva det kn være?


Når man er gravid kan det kjennes helt annerledes med blærebetennelse enn når man ikke er gravid. Den sviende og brennende følelesen man kan kjenne når man tisser ellers er ofte ikke tilstede når man er gravid. Ikke skriv inn spørsmål om symptomer og lignende her. Blir du gravid som 40-åring, er du heldig. Stikninger i underlivet , nå vet jeg hva det er!


Slik stikking hadde jeg også i begynnelsen av graviditeten. BufretLignendehei de siste dagene har jeg vært plaget en del med stikkinger i underlivet , mye. De kommer og går og er ikke veldig vonde men ubehagelige. Dette har pågått i de siste ukene innimellom, men i går greide jeg så vidt å gå. I dag har jeg merket det fra jeg stod opp.


En ting er sikkert, baby er hos deg snart. Fødselen er snart over. Det stakk til hele tiden. For du får ikke gå lengre enn ca uker etter termindato.


Men stikking i underlivet er ikke noen sikre tegn på at fødselen nærmer seg.

Hadde slike stikkinger i underlivet i flere uker før baby kom til. Baby stanger hode i nerver fikk jeg også beskjed om, som mange over meg. Har vrt gravid mye lengre fordi babyen sparkerpresser i nerverandre steder. Svangerskapsuke - mor - Norsk Helseinformatikk. Soppinfeksjon i underlivet er noe svært mange kvinner opplever og kjennetegnes ved svie og kløe i skjeden.


Utfloden er ofte tykk og litt klumpete som mange beskriver som cottage cheese-lignende. Jeg er gravid i uke 30. Man får kjøpt reseptfrie soppmidler på apoteket. Dette er den hyppigste seksuelt overførbare sykdommen i Norge og rammer særlig.


Da gjør det vondt foran og dypt i underlivet. Eventuelle smerter ved samleie vil føles samme sted. Gjør det vondt ute i sidene nederst i magen og nedover i lysken kan smertene stamme fra eggstokker eller eggledere.


Men slike smerter kan også stamme fra tykktarmen eller musklene i underlivet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg