onsdag 12. august 2020

Trysil badeland

Du kan også kombinere ski og bad - det beste fra to verdener! Hos oss kan du velge mellom et stort hovedbasseng med motstrøm, et dypt basseng med klatrevegg i glass, to barnebassenger og et boblebad. Tropicana Badeland. Megasklier, bølgebasseng, grotter og Wild River er vanvittig moro for små og store barn.


Våre to største innendørs sklier er hele 1meter og meter lange.

På hotellet er det restauranter og barer, et familievennlig bad med flere bassenger, klatrevegg i glass og en innendørs FlowRider, spa og bowlingbaner av høyeste klasse. Nyt skikjøring i 1bakker for alle nivåer og et godt utbygd snøsystem som garanterer god skikjøring hele sesongen. Bestiller du billetter gjennom LOfavør, får du rabatt på inngangsbilletter til parken. Medlemsrabatt i Skandinavias største vannpark.


Les mer og bestill her! Super Badeland med halvpensjon. Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her!


Bestill nå, betal senere, gratis avbestilling, døgnåpen kundeservice på ditt språk.

Budsjett til luksus, hoteller og hjem. Badeland Hedmark - innkvartering, baby svømming, barneaktiviteter, svømming, babysvømming, barne kurs, fysikalskt institutt, arrangement, kroppspleie, aquazumba. Fresht og fint hotell med spa, enkelt treningsrom og et flott badeland.


AnonymBruker skrev: Jeg håper jeg kan være helt alene ute i en vinternatt hvor det er hvit snø overalt, månelyst og stjerner. Toppen av alt hvis det blir nordlys. Da kommer jeg til å stirre opp i himmelen og tenke på hva jeg ønsker meg fremover, samtidig som jeg kan takke for det j. Stedet har blant annet wi-fi inkludert, parkering inkludert og et innendørs basseng. Her finner du sykkelpark, løyper og stier med ulik vanskelighetsgrad.


Andre morsomme aktiviteter du finner i området er hesteridning, golf, bowling og opplevelsesbad. Blir alltid tatt imot av hyggelig betjening. Topp frokost med alt hva en kan ønske seg.


Nydelig pizza fra pizza’n like utenfor innsjekk. Slik var det ikke før. På Fron Badeland finner du basseng for alle aldre i tillegg til vannsklier, motstrømmsanlegg, stupebrett, klatrevegg og velværeavdeling.


Permanent graders varme. Stupebasseng - meters sviktbrett og meters.

Skogen, elva og fjellet innbyr til uteliv både sommer og vinter. Trysil kommunes offisielle hjemmesider. Kjør selv ferie i hele Europa. Finn din ferie i Norge. Masse av opphold med høy rabatt.


Vestlia Resort Spaavdelingen på Vestlia er flere ganger kåret til Norges beste. Den er fortsatt lekker, men trenger litt kjærlighet. Etter å ha fått bekkenløsning, har jeg innsett at det å svømme er alfa og omega for å holde seg i form.


Her finder du Norges største og mest varierede skiområde med brede pister, terrænparker, offpiste-muligheder og masser af sjov i sneen - alt hvad der skal til for at få en garanteret succesfuld skiferie. Hovden Alpinsenter har åpent hver dag helt til 1. Innendørs moro med badeland og bowling Selv om vinterferien handler mye om uteaktiviteter, så må man kunne kose seg inne også. Her er skiløp på alle nivåer, og området er kjent for velpreparerte løyper.


Leiligheten ligger i Vikinggrenda, tett på alt av sommeraktiviteter som stisykling, fluefiske, rafting og turer i fjellet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg