tirsdag 11. august 2020

Svinestrimler middag

Hva skal vi ha til middag ? Et spørsmål mange spør seg selv uendelig mange ganger. Svaret er enkelt – vil du ha noe raskt og sunt, er retter med magert svinekjøtt sannsynligvis det du er på jakt etter. Renskåret svinekjøtt er magert og mørt.


I denne oppskriften blir strimlet svinekjøtt, grønnsaker og kremet saus til en deilig hverdagsgryte hele familien vil like. Svinekjøtt er veldig godt og kan brukes til både hverdags og fest. Lag deilige retter av svinefilet, svinekam og koteletter. Her får du en rekke oppskrifter med svin. Ikke alle har god tid til å lage middag , handle, dekke og gjøre klart før gjestene kommer.


Her kan du velge mellom en fantastisk svinerull inspirert fra Argentina med hvitløk og koriander som står i ovnen halve dagen, eller en ravioli som kokes i noen få minutter. Fres strimlet svinekjøtt og finhakket hvitløk raskt i en stor panne med smør på høy varme, ca. Hemmeligheten til en god middag med biffstrimler ligger i få, men velutvalgte ingrediensene. Maten som serveres i Tyrkia og Midtøsten er sjelden særlig vanskelig å lage.


Svinestrimler middag

Den aller viktigste delen av matkulturen er hjemmelaget mat, og lages av helt vanlige folk hver eneste dag. Du har allerede gitt Kremet pasta med svinestrimler og pepperoni en vurdering! En pastarett med strimlet svinekjøtt i en kremet saus med pepperoni, paprika og purre.


Det er mørt, det er magert, fritt for bein og lett å lykkes med. Når feriemodusen slipper taket, er det gjerne litt trangere om tida for å få en god middag på bordet. En super måte å lage middag på!


Svinestrimler middag

Ha alt i en form og sett den i ovnen - så går resten av seg selv. Kilde: Opplysningskontoret for egg og kjøtt. Du kan lage mye godt av kylling, og en middag med kylling er ofte noe barna liker. Se våre oppskrifter på enkle og raske retter av norsk kylling. Slik spiser du på lavkarbo-dietten Går du på lavkarbodietten?


Eller har du lyst til å teste den ut? Her er oppskriftene som både smaker godt og er enkle å lage. Med denne retten til middag , innfrir du også nyttårsforsettet om å spise mer grønt. Dagens rett Blomkålsuppe med røkt ishavsrøye. Wok er rask middag , særlig hvis du bruker ferdig wokblanding og woksaus.


Hopp til hovedinnhold. Hva godt kan jeg lage til middag med strimlet svinekjøtt? Har du en god oppskrift? Strimlet, pakket og klart for en enkel og supergod middag.


Er dagen ekstra travel er disse wrapsene også herlig, hjemmelaget take away. Skal ha strimlet svinekjøtt til middag , men hva lage av det? Opprinnelig lagt inn av Canisa , her. Skjær potetene i båter, legg dem i langpanne, ha på litt olivenolje samt salt og pepper og stek i ovnen. Merk gjerne oppskriften med dietten den er laget for.


Pitabrød er jo noe vi alle elsker. Fyller du den med biff og topper med hjemmelaget rømmedressing, får du en rask middag perfekt i en hektisk hverdag. Vi har oppdaget at du blokkerer annonser.


Vi i Godt hadde satt stor pris på om du hvitelister oss slik at vi kan finansiere vår journalistikk med reklame og fortsette å være en gratis nyhetskilde.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg