onsdag 15. juli 2020

Traktorkake oppskrift

Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Se våre beste oppskrifter på nett. Velkommen til MENY. Si JA til stort utvalg. La våre oppskrifter inspirere deg!


Fremgangsmåte Kake: Bland egg og sukker til eggedosis. Bland hvetemel, bakepulver, vaniljesukker og kakao. Smelter smøret og blander ut med melka, når dette får en lunk siktes det tørre over det våte som til slutt blandes med eggedosisen. Den holder seg også god lenge :) Smørkremen er den jeg alltid pleier å bruke. Noe ble tilsatt sjokolade, mens noen andre deler ble tilsatt farge.


Endelig skal dere få den svært så etterspurte SunnStart-hemmeligheten. Nemmelig TRAKTORKAKENE! Disse kakene er min best bevarte hemmelighet for å få i minsten grønnsaker. De smaker fantastisk godt og kan fylles med nesten hva som helst. Denne varianten dere skal få oppskriften på her kaller vi for traktorkaker.


Gjr en liten gutt lykkelig - del oppskrift p en traktorkake. Verdens beste Patrick har feiret toårs dag! Og når det er traktor som er det kuleste i verden så måtte a mor lage en traktorkake til bursdagen! Goguttn i førersete! Her ser du resultatet!


E vanlig sjokoladekake og vanlig sjokoladefyll bare at jeg har sløyfet sjokoladen eller i dette tilfellet oboyen for å få kremen hvit. Dots dark cupcakes Ca stk Tørre Ingredienser : 4. Gå inn på en oppskrift eller ingrediens for å legge den til tallerkenen. Oppskriften på Dots dark cupcakes.


Gjør en liten gutt lykkelig – del oppskrift på en traktorkake ! Den trenger ikke være superavansert, bare at han ser at kaken forestiller en traktor. Min bror som er bonde skal feire bursdag til helgen og siden det blir mange barn i selskapet tenkte jeg bake en traktorkake. For en liten gutt som elsker biler og traktorer så laget jeg en fantasitraktor til bursdagen hans. I helgen som var bakte jeg også en traktor kake.


Jubilanten var en aktiv kar som dreiv mye med ved og hadde en eldre Zetor. I dag lagde jeg en traktorkake til sønnen til ei gammel klassevenninne av meg. Jeg startet med ei langpannekake, oppskrift her.


Traktorkake oppskrift

Dette skal bli hjul. Lag sjokoladekrem, jeg brukte min egen lys, luftig. Alle bilder og tekst på siden tilhører SunnStart, med mindre annet er oppgitt, og er beskyttet av Åndsverksloven. Rett og slett fordi traktorer er en storfavoritt i hjemmet, men også.


Noen som vet hvordan (en ikke særlig erfaren) kakebaker kan få til en traktorkake med enkle midler? Siden vi bor i Bergen (som ikke er vår hjemby), benyttet vi vinterferien til å feire den gode gutten vår, sammen med familie og faddere, noen uker på forskudd. Café Stings sjokoladekake er en killer sjokoladekake - myk og saftig med en helt fantastisk god sjokoladekrem! Traktorkake til (snart) toåringen.


Jeg fant oppskriften på nettet for mange år siden, og kaken skal etter sigende stamme fra Café Sting i Stavanger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg