mandag 20. juli 2020

Tannbehandling i narkose

Narkose hos tannlege mitt i Oslo. PIаn vаn zаkеnmаn hееft еnоrmе imрасt ор jоuw inkоmstеn! Vеrdiеn еIkе dаg gеId! Tannbehandling i narkose er et alternativ vi kan tilby deg som har tannbehandlingsangst. Tidligere var tannbehandling i full narkose svært kostbart for pasienten, ganske kronglete for tannlegen og det ga endel ubehag i etterkant.


Tannbehandling i narkose

Fast Track har alt av moderne utstyr som er spesialtilpasset for tannbehandling. Behandling: Hvor lenge du ligger i narkose , er helt avhengig av hva som skal gjøres. De fleste ligger i narkose et par timer. Avdelingen har egen oppvåkningsstue hvor pasientene observeres i noen timer etter behandlingen. For deg som har stor grad av tannlegeskrekk, eller som av andre grunner ikke kan få utført tannbehandling i bevisst tilstan kan tannbehandling i narkose være noe du bør vurdere.


Buskerud fylkeskommune tilbyr tannbehandling i narkose. Det er fylkeskommunen som har ansvaret for organisering av dette tilbudet og det er tannleger som er ansatt i fylkeskommunen som utfører behandlingen. Drammen sykehus stiller med lege som gir narkose. Tilbudet er etablert for å kunne hjelpe de som har problemer med å gjennomføre tannbehandling i våken tilstand.


Vi tilbyr tannbehandling i narkose i samarbeid med anestesilege. Det kan være mange grunner til at vanlig tannbehandling ikke lar seg gjennomføre. En del pasienter mestrer ikke vanlig tannbehandling , og kan ha behov for narkose hos tannlegen – å sove gjennom behandlingen.


Kostnader ved narkose under tannbehandling. Pasienter med tannlegeskrekk. For barn 0-år, personer med psykisk utviklingshemming og grupper av eldre, langtidssyke og uføre i institusjon og hjemmesykepleie, har fylkeskommunen plikt til å dekke kostnadene, også tannbehandling under narkose ved behov. Mange mennesker har tannlegeskrekk, noe som ofte medfører at de ikke alltid får oppsøkt tannlege i rett tid. Det gjelder også ved særlig langvarige behandlinger eller pasienter med svært kraftig brekningsrefleks eller sykdommer og diagnoser som gjør det vanskelig å utføre tannbehandling på vanlig vis.


Tannlege n vurderer om du har behov for narkose. For personer med sterk tannbehandlingsangst, såkalt tannlegeskrekk, og ved noen større inngrep, kan det også være aktuelt å benytte full narkose. På bakgrunn av informasjonen vi innhenter vil anestesilegen planlegge narkosen.


I god tid før selve operasjonsdagen er alle eventualiteter avklart slik at forholdene ligger til rette for en optimal tannbehandling i narkose. Personopplysninger og helseopplysninger forvaltes forsvarlig og i henhold til gjeldende forskrifter. Vi har nå gleden av å kunne tilby våre pasienter tannbehandling i narkose. Vi har inngått avtale med Stefan Hauptig, Overlege- anestesi og intensivmedisin i Aneste DRIFT AS. Siden det er så stor infeksjon må jeg gå på to forskjellige antibiotika kurer, samtidig!


Tannbehandling i narkose

Jeg er livredd for og gå til tannlege, så må legges i narkose , så derfor har jeg ikke fått gjort noe med det enda. Håper virkelig de får gjort noe før jul. Operasjonsenheten for Øre-nese-hals-kjeve har operasjonsstuer. Dagkirurgisk hvile med plass til pasienter tar hånd om pasientene til de er klare for utreise.


Varigheten av narkose er så lenge behandlingen pågår, som oftest 3-timer. Etter behandling kan ikke pasienten kjøre bil eller lignende de første timene. En slik behandlingsform anvendes som regel om pasienten har særskilte behov.


Tannbehandling i narkose

Du blir smertefri, sover og kroppen blir helt slapp.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg