onsdag 22. juli 2020

Vognteppe oppskrift

Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Se våre beste oppskrifter på nett. Velkommen til MENY. Si JA til stort utvalg. La våre oppskrifter inspirere deg!


Vognteppe oppskrift

Alle våre strikkepakker inneholder oppskrift og komplett garnforbruk til ønsket størrelse. Du kan selv bytte ut fargene i strikkepakkene etter du har valgt størrelse på produktet du ønsker. Du velger selv om du vil ha med oppskriften i pakken(kr 45.-) eller vil ha den tilsendt pr epost.


Koksgrå nr 1ca nøster Hvitt nr 1ca nøst. Under får du oppskrift på teppet. Skriv på epost du ønsker oppskrift sendt til. Da lykke liten kom til verden, var alle himlens stjerner tent. Sandnes Garn presenterer her et innholdsrikt hefte med et utvalg av babytepper og hentesett, strikket i våre gode merkegarn.


Vognteppe oppskrift

Dette heftet er utgått og kan lastes ned gratis. Baby Ull, Freestyle, Lerke, Stork. Hadde liksom ikke gnisten til å starte på ett så stort prosjekt, men jeg tok vare på utklippet. Dale Garn, Kari Haugen, Olaug Kleppe, Lise Olsnes.


Når jeg skulle bli bestemor for første gang gikk jeg gjennom mine gamle oppskrifter og dette dukket opp. Jeg brukte den ene mønsterbordene fra sengeteppet og strikket dette vognteppet. Har strikket rettstrikk (riller) oppe, nede, og i sidene. Det har i grunnen vært min greie å strikke teppe til de nærmeste som får baby, nå de siste gangene har det også blitt Nøstebarndress.


Målfrid har designet det skjønneste super myke, varme og lett å strikke baby pledd. Vår første strikkeoppskrift er et nydelig babyteppe som jeg har strikket i rosa. Inneholder oppskrift og komplett garnforbruk til valgt størrelse.


Vi leverer dette hjem til deg på 1-dager. Du finner også informasjon under hvilke strikkepinner og evnt hvilket tilbehør du trenger til dette nydelige plagget. Norges mest fargerike babyteppe, som er heklet i vårt helt eget Rainbow bomullsgarn! Viking Babyull - Vognteppe. Teppet er heklet i et mykt zigzag mønster i de vakreste regnbuefarger.


Hvem drømmer ikke om å bli pakket inn i sånn et? Jeg la opp 13 og det ser ut til å bli ivertfall en meter bredt. Det var eit flott vognteppe. Oppskrift på strikket nisselue.


Holder på med eit vognteppe eg og. Julig bør det vere ferdig. Håper eg får anledning til å strikke dette teppet også. Men dette var knallfint. Må kjøpe emg symaskin først.


Vognteppe oppskrift

Vi har dessverre sett oss nødt til å trekke denne oppskriften tilbake fra våre butikker og sider, pga reaksjoner på at den til forveksling kan være lik en logo som brukes av en annen aktør i det norske markedet. Nille ønsker ikke å bidra til noen konflikt med denne aktøren, og har trukket tilbake oppskriften.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg