tirsdag 21. juli 2020

Spill for små barn

Spill for små barn

Her finner du de morsomste spillene for hele familien! Vi har blant annet jentespill, slik som påkledningsspill, dyrespill, sminkespill og eventyrspill. Spill gratis spill - Barnasside. Velg mellom over 1forskjellige spill hos Cartoon Network. Krig er ikke alltid løsningen, noen ganger er diplomati bedre.


Spill for små barn

Dersom du ønsker en familievennlig konsoll som passer alle, både store og små , så er Nintendo Switch det klare valget. Barn og unge må uansett tåle konsekvensene av valgene de tar. Her er det mange spill der flere kan spille på samme skjerm, gode muligheter for foreldrekontroll, og en del titler som passer yngre barn.


I kategorien leker 1-år har vi også samlet spill til de små barn fordi vi, på reiser rundt til lekemesser, har oppdaget over hvor mange fantastiske spill som fins til de helt små. Har du barn som er tette, kanskje til og med pseudotvilling, så er et spill en god måte å la den. Du kan også laste ned en gratis foreldrekontroll-app for Nintendo Switch på din mobil, som du kan pare med konsollen.


Spill for små barn

Appen gir deg en oversikt over hvor mye og hvilke spill barna dine spiller. Du kan også sette tidsbegrensninger og sperringer for spill beregnet for eldre barn eller voksne. Progresjonen lagres for hvert barn slik at foreldre eller lærere kan se hva de lærer seg.


Barna vinner stjerner som kan veksles inn i nye figurer de kan spille med. Det fungerer som belønning. Man kan registrere ubegrenset antall barn i appen. Disse spillene passer best til dine barn Julehandelen er allerede i gang, og den evige debatten om aldersgrenser på spill har blomstret på ny. Her er guiden til spillene som passer best til dine barn.


Spill for små barn

Det kan være vanskelig å vite hvilke spill som passer til ditt barn , og mange barn og unge har lyst til å spille spill med høyere aldersgrense. Medietilsynet anbefaler å følge aldersgrensene. For å beskytte barn og unge settes det aldersgrenser på dataspill uansett om det er på liten eller stor skjerm.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg