mandag 6. juli 2020

Melkesjokolade smørkrem

Melkesjokolade smørkrem

Her kommer oppskrift på en smørkrem med melkesjokolade , som er fin å bruke til barnekaker. Den er veldig god på smak, og passe søt. Smaker ikke så mye smør som vanlig smørkrem. Myk smørkrem som passer til kaker og muffins.


Kan smaksettes med f. Les mer om MelkesjokoladeSe alle artikler med emne Melkesjokolade. Seige mandelkjeks med lakris- smørkrem. En klassisk lys sjokoladesmørkrem må være noe av det jeg lager aller mest på kjøkkenet mitt. Har lyst til å dele min oppskrift på verdens beste sjokoladekrem med dere.


Vet det florerer av forskjellige oppskrifter og mange av dem er n. Kanskje har de andre glemt natron? Jeg hadde i noen sjokoladedråper før jeg satt kaken i ovnen, og håper det blir godt. Siden jeg ikke er så glad i smørkrem skal jeg prøve meg på en ganache alá sjokoladekremen du har hatt på en annen sjokoladekake (Sjokoladefestkake med friske bær) og ha masse deilige bær på. Slik lager du smørkreSmør må være temperert og mykt. Pisk smør litt før siktet melis tilsettes litt etter litt.


Melkesjokolade smørkrem

Se til at melis blander seg inn i smøret før mere tilsettes. Tilslutt tilsettes bringebærcoulis. Smørkrem blir mykere og får en bedre glans samt flott farge. Pynting: Stryk et tynt lag med smørkrem på hele kaken før. Jeg tror mye av grunnen til at min sjokoladekake ble den beste sjokoladekaken under bedømmingen i Hele Norge Baker er smørkremen jeg lagde.


I motsetning til tradisjonell smørkrem er denne basert på en nydelig sveitsisk marengs og den blir derfor veldig lett og fin. Jeg kan uten unntak, med hånden på. En saftig, søt og myk sjokoladekake. Denne kaken er en litt lysere variant med masse smak, og en nydelig sjokoladekrem med hint av espresso.


Oppskriften en tilpasset langpanne, men kan også gjerne lages som cupcakes. Resten av kremen smører du rundt og på toppen av kaken. Settes kaldt en times tid. Selv til en slik anledning kan man lage makroner!


Velg en enkel og mild variant, og de faller i smak blant både store og små. Fremgangsmåte: Pisk mykt smør og sukker til luftig smørkrem. Sikt i det tørre vekselsvis med appelsinbrusen.


Melkesjokolade smørkrem

Tilsett ett egg om gangen under pisking. Bland deigen lett sammen (rør så lite som mulig). Vend i hakket sjokolade til slutt. Enkelte rynker på nesa bare de hører ordet, mye fordi det i mange konditorier produseres kunstig, såkalt smørkrem.


Lager du den av gode råvarer mener jeg den fint kan kalles en dessertkrem og brukes til langt mer enn bare topping på cup cakes. Begynn med å lage mandelbunn. Mal mandlene og bland med melis.


Melkesjokolade smørkrem

Stivpisk eggehviter og vend inn de mandel og melis blandingen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg