tirsdag 7. juli 2020

Matte for barn

Norway Shop, den offisielle butikken for gensere fra Dale. Kjøp fôr i metermål og se det store utvalget vi har til prosjektet ditt. Kjenner du en matematikklærer som fortjener en pris?


Finn laveste nettpris her. Du kan nå nominere vedkomne til Holmboeprisen.

Prisen gis til en lærer eller gruppe lærere i grunnskole eller videregående skole som har utmerket seg i sitt arbeid med matematikkfaget. Med disse tre appene blir barnet ditt flinkere i matte. Morsomme apper kan gi barna økt forståelse for grunnleggende matematiske konsepter og en større kjærlighet til matematikk. Hvor rask er du til å regne?


Du bestemmer selv hva slags regnestykker du skal få og hastigheten. Dette helårskurset i matematikk viser barna hvordan de kan lære matte på en annerledes måte. Gjennom en praktisk og leken tilnærming opplever barn mestring, forståelse og utvikler nye læreteknikker.


Mer informasjon om kursene finner du her.

Hvordan blir matte morsomt? Start med noe barna mestrer, og sørg for at grunnmuren er lært. Vi bruker også mye konkreter – det vil si ting å ta på - og spill. Faktasidel - Barnasside.


Aktiviteter for barn til utskrift. Arbeidsoppgaver å skrive ut. Matte trenger ikke å være kjedelig! Følg med barna i denne serien når de må løse matteoppgaver på en annerledes måte - både på egen hånd og med hjelp fra mattesentralen MK-X. Velg blant oppgavene våre.


Hoderegning er nyttig i mange sammenhenger. Internettressurser. Meget bra nettside for elever i ungdomsskolen og videreg. Problemer for deg som er glad i matematikk.


Mattekurs med eksperimenter viser barn på 5. Kurset er for barn som synes at matematikk er vanskelig. Denne appen lurer barn til å forstå matematikk MOTIVERENDE MATTESPILL: Over 12. DragonBox Numbers i undervisningen.

Når barn kan fordype seg i en aktivitet over et lengre tidsrom, bidrar det til at barna blir gode logikere, påpeker Flottorp. De får også økt selvtillit på at de klarer å løse oppgaver. Slike aktiviteter stimulerer egen tankekraft og kreativitet. Samtidig som barna får leke morsomme leker, sier hun.


Barna til en bonde i Shanghai-området i Kina gjør det bedre enn barn av nordmenn i de prestisjetunge yrkene som faller inn under kategorien profesjonelle. Med dette som grunnlag konkluderer rapporten med at alle elever, uansett hvilket utdanningsnivå foreldrene er på, har muligheter til å briljere i matte. XXL har stort utvalg av treningsmatter, yogamatter og babymatter fra kjente merker som Adidas, Casall, m. Men foreldre må være positive til matte , kaste seg ut i det og oppdatere seg på mattereglene slik at de kan hjelpe barna. Da kan denne boka være til hjelp, sier Abdelrahman. At foreldrene selv slet med matte da de gikk på skolen, er ingen unnskyldning for å la være å hjelpe barna til å mestre matten , mener hun.


Her kan man finne diverse mattenøtter. Svaret må tastes inn, og man får tilbakemelding på om man har svart riktig eller ikke. Er man så heldig at man har prosjektor i taket, er dette veldig engasjerende.


Vi arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig publisering, oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg