mandag 13. juli 2020

Topplisten blogg

Topplisten blogg

Men jeg synes at det skjer noe med tall og type blogger. Mulig det bare er en forbigående tren men jeg velger å kommentere det likevel. I alle fall slik jeg leser topplisten. All bruk av bilder, tekst, lydfiler eller video fra bloggen må avtales med eieren av bloggen. Egmont Publishing AS.


Norges største bloggportal. Topplisten viser det totale antall sidevisninger siste døgn. Gps trackere brukes i mange situasjoner og mange velger å bruke GPS sporing av eldre demente. Jo, det er en katalogtjeneste der du kan få oppført din norske blogg eller nettside helt gratis! Ta kontakt med oss via vårt kontaktskjema og legg inn informasjon om nettsiden din.


Men her kan det fort skje endringer, og dersom du mener du har en blogg som kvalifiserer seg til topplisten bør du registrere den. Kanskje vil nettopp din blogg trone på toppen etter hvert. Velkommen, jeg er en åpen, ærlig og personlig blogger som blogger om meg og mitt liv. Er gift og gravid med en år yngre tyrkisk mann, som enda bor i Tyrkia.


Innhold og ytringer publisert på denne bloggen er bloggerens personlige ansvar. We visit Kajsa in her charming flat, in the heart of Sölvesborg in southern Sweden - a place she calls home together with her partner Filip. Jeg er så glad for at så mange ville bidra sammen med meg. I dag vil jeg bare komme med en liten tilbakemelding på det jeg observerte fra scenekanten den dagen. Hei onsdag og lille lørdag!


Denne treningsøkten skulle selvfølgelig kommet i går, men ettersom vi har hatt influensa i hus i en hel uke nå, har jeg mer eller mindre fungert som sykepleier og 3-barnsmor den siste tiden, og derfor ligger jeg rett og slett litt etter skjema med ganske mye. Den lokale bygdepuben hadde invitert til en sammenkomst, og da støtter jo vi opp og blir med. Vi har vært der en gang før, og blitt kjent med flere av bygdas flotte befolkning, dermed var det bare å kaste seg i dusjen og gjøre seg klar til en liten fest. Da ble det ikke rom for noe blogging i går, man sitter ikke på pub og skriver blogg. Spar penger på hårfarge – Jeg har farget håret mitt hjemme siden jeg gikk i 7. Det kan enkelt gjøres på egenhån og du sparer mye penger på å ikke gjøre det hos frisøren.


Topplisten blogg

Men fortvil ikke, bloggen blir liggende som et arkiv! Fortsett å bruke oppskriftene, tipsene og reiseguidene mine. Jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre fremover. Det eneste jeg vet er at når en ting ender er det begynnelsen på noe nytt. Okey, jeg ser ut som shrek.


Det ser kanskje veldig merkelig ut, men har en ganske fin effekt. Jeg har opp igjennom tidene laget meg de fleste ansiktsmasker hjemme, og havregryn med honning er definitivt min store favoritt. Først og fremst må jeg bare si at jeg er totalt målløs da jeg kikket på topplisten her på Nouw! Har jeg sett rett eller? Hvordan kan det være at mitt navn står der på 2. Jeg føler selv jeg bare er ei helt ordinær blogger som blogger om helt vanlige ting.


Det er ikke mye jeg skriver heller, mest er det bilder og oppdatering på dagen jeg legger ut. Jeg vil takke alle som har vært innom bloggen min og både lest og kommentert. Når jeg våknet i dag lå jeg på topplisten på 11. Tusen takk til alle som har lest og kommentert bloggen ! Håper alle får en fin dag vidre! Hvilke blogger leser du?


Jeg leser faktisk ingen blogger helt fast, men jeg går som regel innom et par blogger på topplisten og swiper opp når det er noe jeg lurer på om noen legger ut noe spennende! Går du fortsatt til psykolog? Nå er det en stund siden jeg har gått til psykolog.


Topplisten blogg

Kommer nok helt sikkert til å gå til flere gjennom livet! Linda Elmin - Hviit - viser en minimalistisk og nordisk stil der tingene betyr noe. En verden av interiørdesign, stylingtips og lekre hjem.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg