onsdag 1. juli 2020

Stellebord kommode

Kjøp stellebord kommode hos Trademax. Alltid lave priser og et stort utvalg! Stellebord med hyller og skuffer gjør at du har alle nødvendigheter lett tilgjengelig.


Gi rommet ekstra personlighet med en kommode. Praktisk høyde for å skifte bleie på babyen.

Silver Cross Portobello stellebord er en kommode som også brukes som stellebord. Den har rene linjer, håndtak i børstet stål og eik-stil utførelse. På toppen av kommoden er det forhøyede sikkerhetskanter slik at du trygt og enkelt kan stelle barnet. Du finner også passende babyutstyr som stellematte, trekk til stellematte samt oppbevaringskurver som passer perfekt til stellebordet hos IKEA. Ditt sted for alt du trenger til barnet!


Vi (eller mannen) har akkurat laget stellebord av vår gamle malm kommode med fire skuffer. Snekret en topp som gjorde den enda større oppå, og dermed satte på materialer bakpå som vi kan feste i veggen. Her kryper barnet selv opp på stellebordet med litt hjelp av en voksenperson.

Et stellebord er en viktig investering for småbarnsforeldre. Så det er bare å ta seg en titt, vi er sikre på at dere vil finne noe som passer akkurat deres familie! Utvalget i stellebord er stort og vokser hele tiden - alle familier og deres behov ser jo forskjellige ut! Bor dere lite kan kanskje et vegghengt stellebord være et alternativ, da fester man helt enkelt et utfellbart bord i passe høyde på veggen.


I vårt utvalg av babyutstyr vil du kort sagt finne alt dere kan tenkes å behøve i hverdagen! Barnas Hus er en butikkjede spesialisert på utstyr og klær til alle barn i alderen fra og helt opp til år. Et nydelig stellebord fra Cam Cam som er smykket med harlequin-mønstrede detaljer.


Vi har alt fra baby og opp til eldre barn. Stellebordet har en stilren look og kan enkelt gjøre som til en vanlig kommode. Hos oss får du høy kvalitet til en god pris.


Leveres direkte til døren – Velkommen! Alt innen barneutstyr. Kjente merker som Emmaljunga, Besafe, Maxi Cosi, Voksi og mye mer. Kvalitet til rett pris.


Trygg handel både i butikk og nettbutikk. Pent stellebord med skuff og høydejusterbar hylle fra danske Manis-h.

Når barnet vokser ut av stellebordet, kan man enkelt ta av toppen å benytte den som en kommode. Baderomsgulvet hos meg har helling, så ville ikke stolt på at jeg fikk den i vater, og vil dermed ikke ta sjangsen på å ha mini oppå der. Det er sikkert plassbesparende med badebalje i kommoden , men ser for meg at det lett blir fuktskader på kommoden pga vannsøl. I denne kategorien har vi flere forskjellige typer av stellebord , trekk til stellebordsmadrasser, babybaljer og innlegg til badebaljen eller badekaret.


Mykt, oppblåsbart og sammenleggbart stellebord er perfekt å ta med når du reiser eller når du skal bort på besøk. Kommoden har tre romslige skuffer og kommer med bein i bøk. Stelletoppen har praktiske oppbevaringsrom, kommer kun i hvit.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg