torsdag 16. juli 2020

Stikninger i underlivet gravid

Stikking i underlivet som gravid. Livmoren vokser og øker vekten sin fra cirka gram til rundt en kilo i løpet av svangerskapet. Muskelen er veldig fleksibel og tøyelig. Fra å ligge godt gjemt bak skambenet vokser den så den til slutt går helt opp til brystbenet.


Stikninger nedentil spør eksperten: Hei! Har den siste uken fått tiltakende stikninger nedentil. Graviditet: Jeg lurer p om det er normalt ha stikking i magen. Underlivsplager hos kvinner De fleste kvinner fr fr eller senere problemer med sitt underliv, og ingen symptomer fr. Mange opplever stikninger og ubehag nederst i magen og noen m tisse.


Smerter i underlivet når du er gravid kan naturlig nok skape bekymring. De fleste tilfeller er ufarlig, men stikkende smerter, noe som føles som knivstikk i underlivet , kan selvfølgelig være skremmende og ubehagelig. Dagene etter egglsning - hva skjer n? Symptomene kan vre smerte i mage og underliv. Mange er opptatt av f vite svaret s tidlig som mulig, men det er ikke alltid like lett tolke symptomene riktig. Jeg har hatt mensenlignende smerter, som jeg regner med er livmoren som utvider seg?


Og de siste to dagene har jeg hatt noen ubehagelige smerter på sidene, i lysken,og de stråler til korsrygg og nedover lårene. Det er vel ligamentene som strekker seg? Jeg er veldig redd for å gi deg falske forhåpninger her, men jeg opplevde en stikkende smerte i underlivet da jeg var gravid i uke 3-omtrent. Det var som en distinkt, plutselig stikking som forsvant etter et sekund eller to. Jeg opplevde det også litt på siden, ikke midt i. Men det som kan skje er at hodet til babyen trykker på nervene i bekkenet.


Spesielt når babyen rikker litt på hodet kan det gi ganske kraftige støt og press og stikninger nedover i underlivet og noen ganger helt ned i benene. Har ofte mens-smerter i både bage og rygg når nedpresset kommer. Håper at det kan være teng på at fødselen nærmer seg Må være lov å. Da gjør det vondt foran og dypt i underlivet. Eventuelle smerter ved samleie vil føles samme sted. Gjør det vondt ute i sidene nederst i magen og nedover i lysken kan smertene stamme fra eggstokker eller eggledere.


Men slike smerter kan også stamme fra tykktarmen eller musklene i underlivet. Høy kvalitet og 9 nøyaktige med anonym og rask levering. Billig, sikker og rask graviditetstest.


Kjøp nå, test deg hjemme. Helt siden søndag har jeg hatt stikninger i underlivet (mest skjeden). Mindre stikninger i underlivet i dag, men jeg har siden i går hatt noen få perioder med veldig vonnd stikking nederst på venstre side av magen (sikkert eggstokkene).


Kan ikke huske at jeg har hatt så mye stikninger over flere dager. Blir du gravid som 40-åring, er du heldig. Slik stikking hadde jeg også i begynnelsen av graviditeten. BufretLignendehei de siste dagene har jeg vært plaget en del med stikkinger i underlivet , mye. Den tar opp vilkårlig og slår seg vilkårlig på og av.


Har de siste dagene hatt mye stikninger i skjeden, kjennes ut som det er i livmorhalsen. Mange forveksler også tegn på at det faktisk er menstruasjonen som kommer og ikke at man er gravid. Helsenett ble opprinnelig utviklet som ledd i det forebyggende arbeidet drevet av Den norske lægeforening, Norges Apotekerforening og Den norske tannlegeforening i samarbeid med et stort antall fagfolk, pasientorganisasjoner og institusjoner. Du har sikkert begynt å vokse litt selv også. Uke 14: Nå begynner den beste fasen av graviditeten for mange.


Kvalmen avtar og du føler deg ikke så trøtt lenger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg