tirsdag 30. juni 2020

Trampoliner europris

Vi setter sikkerhet i fokus! Derfor er alle våre trampoliner godkjent som leketøy og sikre i bruk! Sikkerhet på trampoline! Vi ønsker at det skal være trygt å bruke våre trampoliner. Den har vært oppe hver sommer siden da, til og med i fjor.


Våre trampoliner er designet og utviklet for å gi deg den beste hoppeopplevelsen. Hos oss finner du et stort sortiment av kvalitetstrampoliner. Noen ganger kan det være vanskelig å vite hvilken trampoline som vil passe deg og din familie best. Her kan alle hoppe om kapp, leke og more seg.


Det finnes også rektangulære og ovale trampoliner , men disse brukes mest av voksne profesjonelle konkurransehoppere, da de kan gi en dypere og mer kontrollert sprett. Trampoliner - Obs: Smarthandel - COOP. Testen innebærer konstruksjonstekniske målinger, sikkerhetstester og vurdering av brukervennlighet i manualer, bruksanvisninger og montering.


Om SP Bygg og Mekanik. Holdbarhet og sikkerhet krever forebygging og nytenkning. Det er mulig å prøve alle våre trampoliner her hos oss. Vi hjelper selvsagt til med pålasting av trampolinen.


En anelse mindre trampoline med stabil ramme og en slitesterk, UV-bestandig polypropenmatte som gir god sprett. Kantbeskyttelsen består av polyetenkledd EPE-skum (mm tykt), og det høye sikkerhetsnettet med polstrede stolper bidrar til sikrere hopping. Vi har butikk, lager og utstilling på Høvik. Det skiller bittelitt på str, men ikke allverden. Velkommen til Mitt Biltema.


Som bruker kan du handle kampanjeprodukter til spesialpriser, lage innkjøpslister til enhver anledning og få oversikt over kjøpene dine med digitale kvitteringer. Her kan du finne mange nyttige tips til valg av trampoliner. Du kan blandt annet se tips for vedlikehol sikkerhet og bruk. Om du tenker på å investere i en god trampoline, og ønsker å lære mer om dette, klikk her.


Hvor god er spretten, er sikkerhetsnettet godt, og er de enkle å montere. Se hvilken trampoline som ble best i test her. Tenker å anskaffe trampoline i løpet av nærmeste fremtid.


Trampoliner europris

Europris tilbyr trampoliner på både og i diameter. Kjøpte vår på europris for år siden for 200- inkl sikkerhetsnett. Noen av trampolinene på markedet har lav sikkerhet og svak konstruksjon, men det finnes flere trygge valg. Stort utvalg av runde og ovale trampoliner.


Først og størst på markedet. Kjøp din trampoline i nettbutikken eller i vår butikk på Høvik.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg